263
IDEMO U FINALE: Ovacije za Ninu, Sanju, Sašku i Tijanu i gospodina...

IDEMO U FINALE: Ovacije za Ninu, Sanju, Sašku i Tijanu i gospodina “Čarobnog”!

263
SHARE

Nina i njena pesma “Čaroban” uspeli su da se plasiraju u finale ovogodišnjeg izbora za pesmu Evrovizije.

Polufinalno veče je donelo puno uzbuđenja, ali za sve neverne Tome, ovo je dokaz da je pesma u izvođenju naše predstavnice Danice Nine Radojičić koja je nastupila šesta po redu i izmamila ovacije prepune arene, ipak pesma koja se pokazala vrednom za ulazak u finale takmičenja Eurosong. U preslikanoj scenografiji i koreografiji američke soul produkcije 60-ih godina prošlog veka Danica Nina Radojčić je interpretacijom pesme “Čaroban” izmamila ovacije evrovizijskih fanova u Diseldorfu. Na velelepnoj sceni društvo su joj pravili prateći vokali Sanja, Saška i Tijana.

[youtube VOplbgoJzfQ]

A kako se naša čarobna Nina osećala samo dva sata pred početak polufinala na kojem je nastupila pod rednim brojem šest?: “Imam pozitivnu tremu i srećna sam što ću da nastupim pred tolikim auditorijumom! Posebno me raduje što će me videti mama, tata, moji prijatelji i cela Srbija i nadam se da će da budu ponosni na devojke i mene nakon nastupa. Ovo je velika odgovornost i vrlo sam uzbuđena što vrlo mlada predstavljam svoju zemlju. Za tri minuta koliko traje pesma “Čaroban” ću se potruditi da najbolje pokažem ono što sam vežbala tri meseca.”

Na žurci koji su organizovali predstavnici San Marina za desetak zemalja učesnica “Evrosonga”, Nina je bila jedina koju su domaćini, ali i prisutni gosti vratili na bis. “To je tačno i bilo je vrlo iznenađujuće! Nina je bila pozvana da nastupi i na nekim drugim promotivnim partijima i više puta se dogodilo da je vraćaju na bis! Ona ima specifičan šarm koji pleni! Na crvenom tepihu na opening partiju bila je među prvih pet izvođača koja se najduže zadržavala dajući intervjue i potpisujući autograme fanovima. To je lepa strana priče, ali konačna odluka je u rukama žirija i publike. Verujemo da će oni da shvate poruku naše pesme koju smo poslali u Evropu.” kaže Duška Vučinić-Lučić za naš portal.

Ona dodaje: “Mi smo računali da će u zapadnoj i severnoj Evropi naša pesma naići na dobar odjek, što se i dogodilo. Skandinavcima se veoma dopada naša pesma. Međutim, ono što nas je potpuno obradovalo je to što se celoj Evropi dopada naša želja da nastavimo tradiciju i da pevamo na maternjem jeziku. Čak su i Britanci konstatovali da pesma jeste prelepa i na engleskom jeziku, ali kada se peva na srpskom ima neku posebnu čar i draž.”

20 KOMENTARA

 1. Ja iskreno nisam mislila da ćemo proći u finale,ali kada sam čula bilo mi je drago,ipak je to naša zemlja. Ima daleko boljih pesama, i sigurno je da naša neće pobediti,ali svejedno mi je drago.. :)

 2. Norveska nije prosla jednostavno ne mogu da vjerujem. Drago mi je da je Srbija prosla ali Norveska imala 10x bolju pjesmu od Srbije. Jest da je pjesma od Norveske skoro pa prepjevana al je neuporedljivo bolja od Srbije. To je moje misljenje iako se vjerovatno skoro niko od vas nece sloziti sa mnon.

 3. Svaka čast NiNa..Složila bih se sa @Pametnom kada je rekla da ima daleko boljih pesama i da naša sigurno neće pobediti,ali DA,ipak je to naša zemlja i svaka čast NiNi još jednom..Pozz

 4. Nina….mi je preslatka……sto ne znaci….da treba biti…i njena pesma……ali…ok….sve u svemu….zaista se nenadam….pobedi…ali vazno je ucestvovati………..

 5.  
  to sto su norvezani pevali je bilo vise africki nego norveski a i norvezani su plavi a ne crni tako da mi je drago da norveska nije prosle 

 6. ona mi je jako simpaticna….ali nastup…..malo…..i nije neki sta znam mogu one to monogo bolje

 7. pa mislim slusam ja pesmu ali i njih gledam narano
  pa pesma ti je skoro cela na afikanskom msm haba haba nije norveska rec

 8. natasha potpuno se slazem sa tobom norveska je bila suuuuuper i nmg da verujem da nije prosla u finale a mi jesmo

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.