Start Stars Hot News! IDEMO U FINALE: Ovacije za Ninu, Sanju, Sašku i Tijanu i gospodina...

IDEMO U FINALE: Ovacije za Ninu, Sanju, Sašku i Tijanu i gospodina “Čarobnog”!

SHARE

Nina i njena pesma “Čaroban” uspeli su da se plasiraju u finale ovogodišnjeg izbora za pesmu Evrovizije.

Polufinalno veče je donelo puno uzbuđenja, ali za sve neverne Tome, ovo je dokaz da je pesma u izvođenju naše predstavnice Danice Nine Radojičić koja je nastupila šesta po redu i izmamila ovacije prepune arene, ipak pesma koja se pokazala vrednom za ulazak u finale takmičenja Eurosong. U preslikanoj scenografiji i koreografiji američke soul produkcije 60-ih godina prošlog veka Danica Nina Radojčić je interpretacijom pesme “Čaroban” izmamila ovacije evrovizijskih fanova u Diseldorfu. Na velelepnoj sceni društvo su joj pravili prateći vokali Sanja, Saška i Tijana.

[youtube VOplbgoJzfQ]

A kako se naša čarobna Nina osećala samo dva sata pred početak polufinala na kojem je nastupila pod rednim brojem šest?: “Imam pozitivnu tremu i srećna sam što ću da nastupim pred tolikim auditorijumom! Posebno me raduje što će me videti mama, tata, moji prijatelji i cela Srbija i nadam se da će da budu ponosni na devojke i mene nakon nastupa. Ovo je velika odgovornost i vrlo sam uzbuđena što vrlo mlada predstavljam svoju zemlju. Za tri minuta koliko traje pesma “Čaroban” ću se potruditi da najbolje pokažem ono što sam vežbala tri meseca.”

Na žurci koji su organizovali predstavnici San Marina za desetak zemalja učesnica “Evrosonga”, Nina je bila jedina koju su domaćini, ali i prisutni gosti vratili na bis. “To je tačno i bilo je vrlo iznenađujuće! Nina je bila pozvana da nastupi i na nekim drugim promotivnim partijima i više puta se dogodilo da je vraćaju na bis! Ona ima specifičan šarm koji pleni! Na crvenom tepihu na opening partiju bila je među prvih pet izvođača koja se najduže zadržavala dajući intervjue i potpisujući autograme fanovima. To je lepa strana priče, ali konačna odluka je u rukama žirija i publike. Verujemo da će oni da shvate poruku naše pesme koju smo poslali u Evropu.” kaže Duška Vučinić-Lučić za naš portal.

Ona dodaje: “Mi smo računali da će u zapadnoj i severnoj Evropi naša pesma naići na dobar odjek, što se i dogodilo. Skandinavcima se veoma dopada naša pesma. Međutim, ono što nas je potpuno obradovalo je to što se celoj Evropi dopada naša želja da nastavimo tradiciju i da pevamo na maternjem jeziku. Čak su i Britanci konstatovali da pesma jeste prelepa i na engleskom jeziku, ali kada se peva na srpskom ima neku posebnu čar i draž.”

OSTAVI KOMENTAR