385
Ian Somerhalder zamalo upropastio šansu da dobije ulogu Damona

Ian Somerhalder zamalo upropastio šansu da dobije ulogu Damona

385
SHARE

Svi fanovi “Vampirskih dnevnika” se slažu – Ian je savršen za ulogu Damona. Ipak, glumac priznaje da je na prvoj audiciji za tu ulogu bio užasan.

null

“Ne znam u čemu je bio problem, možda previše kafe ili vitamina, ko zna”, rekao je Ian. Nakon audicije, tekstopisac Kevin Williamson ga je odveo sa strane i rekao mu: “To baš nije bilo sjajno, zar ne?”.  Umesto njega, na probu su dovedeni drugi glumci, ali je Ian na sreću dobio novu šansu.  “Pomislio sam ‘Znaš šta? Baš me briga. Ova uloga je samo moja'”.

Na sreću, drugi pokušaj je bio mnogo bolji pa ga zato danas gledamo kao Damona Salvatorea. “Vampirski dnevnici” nastavljaju se noćas, premijerom nove epizode.

FOTO: SIPA

13 KOMENTARA

  1. “Vampirski dnevnici nastavljaju se noćas, premijerom nove epizode.”

    Sta misle pod tim?Ponovo se prikazuju na televiziji na Prvoj ili….?????

  2. @MRS SOMERHALDER JA MISLIM DA NIJE TAKO.JA NE GLEDAM NA PRVOJ VEC DUZE VREME JER SU PRESTALI DA EMITUJU TU SERIJU VEC ODAVNO,JA JE GLEDAM NA SAJTU I TA EPIZODA VECERAS DOLAZI NA TAJ SAJT……….IAN THE BEST

  3. Ma ne bi ga niko mogao odglumiti kao Ian! 3. sez. se nastavlja nocas u 2 ali ne ni na jednom od nasih kanala. Mozete naci live link pa gledati nocas u 2 ili sutra na nekoj od stranica. Imate sve info. ovdje http://www.facebook.com/tvd.serbia :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.