Start Stars Hot News! Ian Somerhalder: Plaćam cenu za naporan rad!

Ian Somerhalder: Plaćam cenu za naporan rad!

SHARE

NY: Conde Nast Traveler Celebrates The 2013 Visionaries

Ian Somerhalder voli posao kojim se bavi, ali istovremeno kaže kako je vrlo svestan toga da zbog napora kojima se izlaže vrlo lako može da mu strada zdravlje.

“Za mene jednostavno nema vremena za odmor. Znate, stvarno sam zahvalan za televiziju i volim tu posvećenost. Naravno da želim da snimam više filmova”, rekao je on u razgovoru za magazin Icon. “Želeo bih da dođem do tačke gde svake godine mogu da snimim i režiram po jedan film. I naravno, da u svemu uživam. U poslednih šest godina, radim deset meseci godišnje. Lepo je imati takav problem, ali istovremeno, to ostavlja i traga na vama.”

NY: Conde Nast Traveler Celebrates The 2013 Visionaries

On dodaje i kako je vrlo srećan što je dobio priliku da igra u seriji “Vampirski dnevnici”, jer mu je to otvorilo mnoga vrata. “Naravno da se divno osećam zbog šoua. On je definisao moj život u prethodne četiri godine i nastaviće to da čini. Dobio sam kreativno ispunjenje a i istovremeno radim sa grupom talentovanih ljudi koji su mi postali kao familija. Na kraju krajeva, zbog uspeha serije mi možemo da utičemo na ljude. Kad vas javnost čuje, to možete da iskoristite za pozitivne stvari. Ja mislim da to mogu da činim s velikom bazom fanova serije.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR