Start Stars Hot News! Ian Somerhalder nagoveštava: Biće svega između Damona i Elene!

Ian Somerhalder nagoveštava: Biće svega između Damona i Elene!

SHARE

NY: NINA DOBREV AND IAN SOMERHALDER AT BOOM BOOM ROOM

Svi ljubitelji serije “Vampirski dnevnici” znaju kako je odnos između Elene i Damona vrlo komplikovan, a glumac Ian Somerhalder napominje da će tako ostati i u narednom periodu.

“Pa, hajde da nešto odmah kažem. Pričate o vezi između tipa koji ima 174 godine i osamnaestogodišnjakinje. Rekao bih kako se stvari menjaju, naročito u Mistik Folsu. Ljubav dolazi u raznim oblicima. Morate se boriti za nju i morate raditi za nju. Ona je na koledžu a sve te stvari koje se dešavaju u Mistik Folsu predstavljaju izazov. To je ono što pravi dramu u šou. To je moja priča i držaću se nje.

NY: METBALL AFTER PARTY

On nagoveštava i kako je moguć novi raskid Damona i Elene. “Ako Elena i Damon raskinu, svetu je bolje da se pazi. Evo tipa koji je bio zaljubljen u jednu ženu 150 godina, da bi na kraju pao na njenu dvojnicu. Mislim da se posle svega on opametio. Možda će se neko vreme fokusirati na studentkinje a onda možda nađe neku vampiricu s kojom će se skrasiti na Karibima. Možda će napisati knjigu, možda će spasiti par zlatnih ritrivera. Možda pitbula. Možda će nabaviti par kokošaka”, rekao je Ian.

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

OSTAVI KOMENTAR