394
Ian Somerhalder je na prodaju: Ima li zainteresovanih kupaca?

Ian Somerhalder je na prodaju: Ima li zainteresovanih kupaca?

394
SHARE

Bolje i da ne razmišljamo koliko bi obožavateljki volelo da ode na ručak sa Ianom Somerhalderom a sad zaista imaju priliku za tako nešto.

Naime, zvezda serije “Vampirski dnevnici” odlučio je da na ručak izvede osobu koja ponudi najviše novca za njega na dobrotvornoj aukciju koju organizuje Charitybuzz. Sva zarađena sredstva biće prosleđena Ian Somerhalder fondaciji i namenjena su za izgradnju skloništa za životinje.

FFN_IMAGE_9006863|FFN_SET_9006722

“Veliki deo ISFa nije samo očuvanje okoline ili životinjskih vrsta već i zaštita životinja i obrazovanje mladih”, rekao je Ian. “Previše životnja je mučeno, maltretirano ili napušteno. Neverovatno je šta smo uradili životinjama i zato mislim da je ovo tako važno.”

FFN_IMAGE_9099146|FFN_SET_9098586

Ian je unapred zahvalan svima koji će pokušati da osvoje na aukciji i obećava im dobru zabavu: “Iskreno, sve što mogu da vam kažem jeste hvala. Cenim vas i vašu velikodušnost…pokušaću da vas ne smorim do suza.”

20 KOMENTARA

    • axaxaxa….kraljine ja msm da ja budem sa njim na toj veceri i jos neko …sto posto bi se ismijaoooo napravio bi potok od suza koliko bi bili smesnii…obozavam ga…..kraljina najvecaa……..Ian <3

  1. Pokusacu da vas ne smorim do suza.xD Joooj, pa sto se mene tice, ne bi morao ni da progovoris.^^ Ovo je jako lep gest, nadam se da ce Ian uspeti. :)

  2. Hahahahaaaaaaaaaaaahahahaaaaaaaaahahahahahahahahahaa……..sladak je <3 <3,al mi se nesto ne svidja sa sesirom……..A Paula ste potpuno zaboravili

  3. @LOVEYOUMILEY Lignjoslavova s Ljudi su, realno, sami krivi.Ratovi, politika, itd. i jesu ljude doveli do toga.A zivotinje su nezasticena stvorenja kojima treba pomoci.A Ian pomaze i ljudima, i bavi se ekologijom.Tako da…:)

  4. Uhh da bar mogu na tu aukcijuu -.-” E,jos se prema ovome vidi klk je Ian ustvari DOBRA OSOBA <3 <3 <3 Svaka cast,Ianee :* Keep like that :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.