Start Stars Hot News! Ian Somerhalder i Nina Dobrev zajedno posetili bolesnu obožavateljku

Ian Somerhalder i Nina Dobrev zajedno posetili bolesnu obožavateljku

SHARE

Znamo odavno kako su Ian i Nina uvek spremni da urade nešto dobro za ljude oko sebe a to su još jednom dokazali ovog vikenda, posetivši malenu Kaylu.

Ova devojčica veliki je obožavalac para i njihove serije “Vampirski dnevnici”, a trenutno se priprema za transplataciju plućnog krila. Slavni par je uoči posete poslao Kayli video koji počinje tako što Nina govori svojoj obožavateljki: “Hej Kayla, ja sam Nina, nismo se sreli ranije. A ovo je…” “Ja sam, Ian, nikad se nismo sreli” nadovezao se glumac.

“Mi smo u Vampirskim dnevnicima i znamo da ti gledaš šou”, dodaje Nina. “Mi znamo za tebe! Pratimo te i želimo samo da te pozdravimo. Ti si takav borac” pričao je Ian Kayli na šta je Nina dodala: “Zaista jesi. Mislim da bi Elena (Ninin lik u seriji) bila ljubomorna.” “Mislim da bi”, slaže se Ian. “Mislim da bi bila ljubomorna.” “Koliko god da je borbe u seriji, Elena ne uspeva da bude jaka kao ti, ili tako hrabra”, ističe Nina. Ipak mala obožavateljka bila je najsrećnija kad je Ian završio video najavom: “Hteli smo da vidimo da li si slobodna u subotu, jer želimo da te posetimo.” “Molim te da napraviš mesta u svom rasporedu. Uskoro stižemo”, dodala je Nina, nakon čega je par poslao poljupce. Mislimo da ne postoje reči kojima možemo dovoljno da ih nahvalimo!

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR