Start Stars Hot News! Ian Somerhalder i Nina Dobrev: Neprijatnosti na Comic Conu

Ian Somerhalder i Nina Dobrev: Neprijatnosti na Comic Conu

SHARE

ian

Ian Somerhalder i Nina Dobrev pojavili su se zajedno sa ekipom serije “The Vampire Diaries” na Comic Conu u San Dijegu juče. Iako bivši partneri tvrde da su ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida, čini se da se njih dvoje izbegavaju.

Naime, jedan izvor koji se nalazio u prostoriji gde su održali konferenciju otkrio je da su njih dvoje pokušali da pobegnu jedno od drugog: “Ian se pojavio, a ubrzo posle njega i Nina. Odmah ga je ugledala i otišla, a posle se vratila, tako da su tada bili razdvojeni tokom intervjua”, ispričao je izvor, a prenosi E! News.

nina

Njihov razgovor sa fanovima i novinarima obeležio je i jedan neobičan momenat kada je Ian pokušao da spoji Ninu sa jednim prisutnim obožavaocem. Naime, glumica je u jednom trenutku kroz šau rekla: “Postoji li neko sa kim se Elena nije ljubila”, kada je neko iz publike viknuo “Ja!” Ian je odgovorio: “Daj mi svoj broj, ja ću vas spojiti.” Verujemo da je glumac samo želeo da se našali ali Nini verovatno nije bilo prijatno u tom trenutku.

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR