916
Ian Somerhalder i Nina Dobrev: Neprijatnosti na Comic Conu

Ian Somerhalder i Nina Dobrev: Neprijatnosti na Comic Conu

916
SHARE

ian

Ian Somerhalder i Nina Dobrev pojavili su se zajedno sa ekipom serije “The Vampire Diaries” na Comic Conu u San Dijegu juče. Iako bivši partneri tvrde da su ostali u prijateljskim odnosima nakon raskida, čini se da se njih dvoje izbegavaju.

Naime, jedan izvor koji se nalazio u prostoriji gde su održali konferenciju otkrio je da su njih dvoje pokušali da pobegnu jedno od drugog: “Ian se pojavio, a ubrzo posle njega i Nina. Odmah ga je ugledala i otišla, a posle se vratila, tako da su tada bili razdvojeni tokom intervjua”, ispričao je izvor, a prenosi E! News.

nina

Njihov razgovor sa fanovima i novinarima obeležio je i jedan neobičan momenat kada je Ian pokušao da spoji Ninu sa jednim prisutnim obožavaocem. Naime, glumica je u jednom trenutku kroz šau rekla: “Postoji li neko sa kim se Elena nije ljubila”, kada je neko iz publike viknuo “Ja!” Ian je odgovorio: “Daj mi svoj broj, ja ću vas spojiti.” Verujemo da je glumac samo želeo da se našali ali Nini verovatno nije bilo prijatno u tom trenutku.

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. On je *______________* svi znaju da on voli da se sali i da nikome namjerno ne bi priredio neprijatnost a ona je mudrica uf -_-

  2. Auuu… Puno se zanimljivih stvari dešavalo na SDCC’13 hahha “Vjeridba”, pa sad i ovo omg

  3. uostalom udjite lepo ovde na sajt i ispod su slike kako se glupiraju,msm da nikome nije bilo neprijatno https://vampirediaries.alloyentertainment.com/cast-comic-con-tv-guide-photo-shoot-720131/ ,ali ova je najbolja gde su nina i ian http://img2-1.timeinc.net/ew/i/2013/07/21/day-3-portraits/ian-somerhalder-nina-dobrev_380x380.jpg i http://www.ew.com/ew/gallery/0,,20399642_20719297_21365892,00.html  i http://img.ibtimes.com/www/data/images/full/2013/07/22/391343-ian-somerhalder-and-nina-dobrev.JPG i http://vampirediaries.alloyentertainment.com/files/2013/07/ian-nina-paul-at-sdcc.jpg

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.