184
Ian Somerhalder: avanture u Brazilu

Ian Somerhalder: avanture u Brazilu

184
SHARE

Ian Somerhalder proveo je poslednji dan maja u ovoj južnoameričkoj državi, i to u društvu porodice i prijatelja.

null

null

Zvezda serije “Vampirski dnevnici” ušao je helikopter noseći crni ranac a na sebi je imao tamne farke i belu majicu. Pre nego što je kročio u letilicu, Ian je na svom Twitteru napisao: “Sao Paolo evo me dolazim ;) družiću se sa svojim prijateljima u JohnJohnu.”

null

null

Njegova najavljena poseta Brazilu izazvala je oduševljenje fanova pa je na Twitteru bio aktuelan trend “Dobrodošao u Brazil Ian Somerhalder”. Jedan fan ga je zamolio da ostane, na šta mu je glumac ljubazno odgovorio: “Ostao bih ovde zauvek kad bih mogao…prelepo je – morate čuvati ovo!”. Dan je Ian završio još jednom porukom za svoje sledbenike: “Laku noć Sao Paolo. Zabavno je bilo s tobom, mojim tatom i prijateljima u JohnJohnu. Prelepi ste, ludi, neverovatni – molim vas, nemojte se menjati…Xo Ian.”

8 KOMENTARA

  1. Iskreno nisam njegov fan, ali je predivna osoba!I sviđa mi de njegov styling!I to što je veoma ljubazan i kulturan, nije pout nekih zvijezda, da nosom para oblake…!!!!Vi Ianovi fanovi, ste sigurno jako ponosni na njega!!!Take care Guys!BYE! :) :D :*

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.