Start Stars Hot News! Ian Somehalder jako blizu uloge u filmu “Fifty Shades of Grey”!

Ian Somehalder jako blizu uloge u filmu “Fifty Shades of Grey”!

SHARE

null

Kad je objavio svoju želju da glumi u filmu baziranom na popularnoj knjizi, niko u Holivudu nije ozbiljno shvatao Iana Somerhaldera. Međutim, zahvaljujući ogromnoj podršci fanova, sve se promenilo!

Kao u nekoj bajci, ovaj momak uspeo je da se izbori sa daleko slavnijim glumcima i da uz pomoć obožavalaca uđe u najuži spisak kandidata za glavnu ulogu! Dok fanovi s nestrpljenjem čekaju odgovor na pitanje da li se Ianu ispunila velika želja, on je govorio o filmu ali i tome koliko mu znači što je miljenik miliona tinejdžerki.

null

“Nisam prilazio devojkama s nekim frazama još od devedesetih godina. Shvatio sam da kad ste mladi, mislim, jako, jako mladi – te fraze prolaze jer ih devojke nisu čule. Ali sad kad sam odrastao, ha! Bolje da to čuvam za sebe. Ali znate šta je ludo? Znate ono kad šetate Njujorkom vidite lepu devojku kako prolazi a neki tip zviždi za njom. Uvek pomislim ‘Zašto bih to uradio?!’ Mislim, nema šanse da to upali”, priča Ian za Huffington Post.

Iana toliko volimo i zbog toga što je bezbroj puta dokazao koliko je običan i skroman momak, što je potvrdio i sad, rekavši da je presrećan jer se bavi poslom koji voli. “Ne znam stvarno. Zahvalan sam što radim ovo i što sam imao susrete sa tinejdžerima ali i starijim fanovima”, rekao a onda se i prisetio jednog događaja. “Jednom me je zaustavila jako visoka devojka koja je jedna sjajna obožavateljka. Ona je imala ogromnu želju da mi ispriča koliko voli ‘Vampirske dnevnike. Ipak, tom prilikom osetila je i snažnu potrebu da me priljubi uza zid”, priča Ian smejući se.

null

Konačno, Ian kaže kako još gaji nadu da će dobiti ulogu u “Fifty Shades of Grey” ali još uvek sebe ne vidi kao jednog od favorita iako je to definitivno postao. “Mislim da je mnogo momaka koji žele da budu u ovom filmu. Mislim da će biti jako zabavno naći pravu osobu. Mislim da je priča fenomenalna i vrlo dinamična, pa mi se zato dopada.” Držimo palčeve Iane!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR