226
I zvanično: Angelina će glumiti Kleopatru

I zvanično: Angelina će glumiti Kleopatru

226
SHARE

Angelina Jolie je i zvanično potpisala da postaje Kleopatra u još jednoj filmskoj verziji o legendarnoj egipatskoj vladarki. Producent filma Scott Rudin naglašava kako će se nova priča o Kleopatri koncentrisati manje na njenu poznatu zavodljivost, a više na političku i poslovnu ambiciju.

Još uvek nije poznato ko će u filmu tumačiti Marka Antonija. Jedna od najpoznatijih Kleopatra bila je nedavno preminula Elizabeth Taylor.

Angelina će svoj novi radni zadatak morati da uskladi s velikim porodičnim obavezama, ali to joj sigurno neće biti teško jer je već navikla na užurbani životni tempo u kojem kombinuje glumu s brigom o šestoro dece. Nedavno je život prelep glumice opisan kao “organizovani haos”. “Naravno da imaju lud život, pa imaju šestoro dece. Najluđe je tokom večere i pre odlaska u krevet. Brad i Angie su oboje dobri u postavljanju pravila i dele kazne za loše ponašanje. Ali najčešće su deca dobra, dobro se slažu i ponašaju”, rekao je jedan izvor navodno blizak Brangelini.

10 KOMENTARA

  1. “Producent filma Scott Rudin naglašava kako će se nova priča o Kleopatri koncentrisati manje na njenu poznatu zavodljivost, a više na političku i poslovnu ambiciju. ” – uff…Tesko da je tako ako je glumi Angelina.. :D

    I da,prelepa je! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.