195
I Scooter Braun preklinje Justina Biebera da se otarasi Lil Twista!

I Scooter Braun preklinje Justina Biebera da se otarasi Lil Twista!

195
SHARE

Justin Bieber

Poznato je da Justinov menadžer, Scooter Braun retko ima primedbe na pevačevo ponašanje, ali čak ga i on sad moli da se više ne druži sa problematičnim Lil Twistom.

Kao što smo već pisali, Twist je napravio veliki broj prekršaja u poslednje vreme – uhvaćen je prilikom vožnje u pijanom stanju, više puta je oštetio Justinove skupocene automobile a u četvrtak je optužen za nasilničko ponašanje prema jednoj devojci. “Rečeno nam je da je Scooter pritisnuo Justina i da mu govori kako je Twist samo parazit koji će ga uništiti”, prenosi jedan izvor za TMZ. “Bieber je ipak još uvek uz njega – čak nam je rečeno da se posvađao sa Scooterom kad mu je on naredio da otera Twista”. Justin je i sam bio u bezbroj nevolja ove godine, a veruje se da je to posledica toga što oko sebe okuplja ljude koji mu ne misle dobro.

Autor: Life Content
FOTO: TANJUG

13 KOMENTARA

  1. I evo ga opet. Dovoljno je sto sam procitala ‘prenosi jedan izvor za TMZ’ . TMZ ?!? Ma daj,uvijek izmisljaju neka sranja o njemu,a vi to uvijek prenosite. 

  2. Belieber sam ,ali ovaj put se slazem sa Scooter-om ,taj Lil Twist je obicno s**** ,druzi se s Justinom samo da bi bio slavan,Justin bi trebao da ga otkaci,ali stvarno .

  3. Nisam Belieber, ali se slazem sa vama. Lil Twist ga samo unistava. Njemu trebaju pravi prijatelji koji ce mu pomoci da preboli raskid sa Selenom!Zao mi je sto mu se ovo desava i nadam se da ce ponovo postati onaj stari Justin! :)

  4. Taj lil twist samo zeli pokupiti Justinove novce i postati slavan ne razumijem kako Justin to nevidi stvarno ga treba maknuti od sebe!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.