Start Stars Hot News! I opet svađa: The Wanted vređali One Direction, stigao odgovor Louisa Tomlinsona

I opet svađa: The Wanted vređali One Direction, stigao odgovor Louisa Tomlinsona

SHARE

2013 E! Upfront

Jednostavno ne vredi! Taman kad nam se učini da se odnosi između dva bojbenda koliko-toliko korektni, ponovo izbije nova svađa, koju po pravilu svojim komentarima iznude momci iz The Wanteda.

Momci su gostovali u jednom radio šou a svojim komentarima posebno se istakao Max George koji je rekao kako mrzi deo One Directiona. “Njih trojica mi smetaju, posebno dvojica od njih. Harry mi je OK, on je vrhunski ljubavnik. Sviđa mi se ono što čitam, stvarno mu dobro ide sa ženama, on je kul lik”, ispričao je. Slično priča i Jay koji kaže da mu je Harry dobar lik, ali da mrzi njegove kolege iz benda. “Mislim da je on sačuvao deo manira i dostojanstvo, ali neki od njih nastavljaju da nas olajavaju i to mi se podvlači pod kožu. To će razljutiti gomilu 14-godišnjakinja, nema potrebe za tim, samo pričajte s nama.”

War Child 20th Anniversary Celebration

Razumljivo iznervirani Louis Tomlinson odmah se obratio The Wantedu preko tvitera, gde im je napisao: “Tako je frustrirajuće kad ljudi nešto govore štampi ali ne smeju to isto da vam kažu u lice!”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR