2324
I Lady GaGa izdaje knjigu, ali će u njoj biti samo slike

I Lady GaGa izdaje knjigu, ali će u njoj biti samo slike

2324
SHARE

Danas je već postalo uvreženo mišljenje da “svako ko je neko” ili barem to za sebe misli, mora da izda biografsku knjigu. Tako se u knjižarama sada već nalaze i posebna odeljenja na kojima kupujete knjige poznatih glumaca pa posebni za knjige poznatih muzičara i police za decu poznatih ili bogatih roditelja.

Kako pop princeza ne bi kasnila za pop kraljicom Madonnom, Lady GaGa takođe je odlučila da izda knjigu. Njena mala čudovišta, kako od milja zove obožavaoce, to su s oduševljenjem primila pa ne bi čudilo, tvrde znalci, ako njena knjiga bude prodata u rekordnom broju primeraka iako će biti sastavljena samo od fotografija. Na čak 350 stranica finog papira naći će se fotografije u boji, ali i poneka crno-bela.

Pevačica joj je jednostavno dala naziv “Lady GaGa”, a fotografije je napravio Terry Richardson u periodu od avgusta 2010. godine do februara 2011. godine dok je GaGa u studiju pripremala album “Born This Way”.

75 KOMENTARA

  1. YESYESYESYESYESYES……TTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO…….<3<3<3<3<3<3<3GAGAGAGAGAGAGAGAGAGA……….JEDVA CEKAM…………..

  2. Meni jf gagana owde prelepa. . . postujem njen talenat, ponasanje mi se nikako ne swidja. . . a madona nije stara baba u blatu, ja nju ne wolim db umrem za nju ili nznm sta, sta wise po onome kakwo mj ima misljenje o njoj ona mi je :roll: , ali ona je kraljica popa. . . mada za nju to ne wazi u tolikoj meri kao za majkla. . . za mj-a je prepoznatljiwo king of pop. . . a za madonu to nije toliko upecatljiwo. . . BEZ WREDJANJA. . . PEACE. . . . .

  3. kaca slazem se i meni je gaga ovde prelepa,nzm zasto svi kazu da je ovde odvratna..sto se ovog ostalog tice,postujem tvoje misljenje ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.