174
I Kanye West sada na udaru Liama Gallaghera: On je klovn!

I Kanye West sada na udaru Liama Gallaghera: On je klovn!

174
SHARE

lgallagher3

Liam Gallagher možda važi za jednu od najegoističnijih muzičkih zvezda, ali čak i on smatra da je Kanye West preterao kada se uporedio sa Isusom, nazvavši svoj novi album “Yeezus”.

Kanye je postao je postao predmet ismevanja nakon intervjua koji je dao za NY Times, u kojem je rekao da je on kao Steve Jobs i Michael Jordan, i na druge načina nahvalio svoj život i delo. Tridesetšestogodišnji reper nedavno je objavio teaser za svoju novu pesmu “I am God”, sa njegovog novog albuma koji izlazi u ponedeljak. Nekadašnji pevač Oasisa takođe je ismejao Kanyea i njegove arogantne izjave, i podsmevao se njegovom prošlomesečnom incidentu kada je udario u saobraćajni znak.
“On je idiot. Nećete videti Isusa da tako udari glavom”, rekao je Liam za The Sun i dodao da je Kanye običan klovn.
U intervjuu, Kanye je rekao i da se ne kaje što je prekinuo govor Taylor Swift na dodeli MTV Video Music nagrada 2009. godine, te da se izvinuo samo zbog pritisaka javnosti.

kwest3

Izvor: Life Content

5 KOMENTARA

  1. “On je idiot. Nećete videti Isusa da tako udari glavom” HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHHAH xD
    Inace,maloprije sam na twitter-u procitala da se Kim porodila,pa me interesuje da li je to tacno ili je neko suknuo ? :D

  2. Kanye je budala…nema moral niti kulturu. Znam kako je kad imas poveci ego, i sama ga imam, ali NAJTUZNIJE I NAJJADNIJE je kad ga imas a nemas cime da se hvalis…Kanye je netalnetovani idiot koji svoju karijeru gradi pljujuci po ljudima koji su milijardu puta bolji od njega, u svakom pogledu. On moze samo da jede prasinu koju za sobom ostavljaju Taylor Swift, Britney Spears i drugi koje je popljuvao…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.