230
I Jessie J brani Miley Cyrus: Ona je kao maslina, volela bih...

I Jessie J brani Miley Cyrus: Ona je kao maslina, volela bih da radim sa njom

230
SHARE

jessie j

Pop zvezda Jessie J otkrila je da bi volela da sarađuje sa trenutno najkontroverznijom pevačicom – Miley Cyrus.

U razgovoru za Daily Star, Jessie je izjavila da je u muzičkoj industriji normalno da se isprobaju različite stvari: “Miley je trenutno kao maslina: ili je volite ili je mrzite. Ne možete da uspete u muzičkoj indutriji bez malo eksperimentisanja, što znači da to morate da uradite uživo ispred ljudi”. kaže Jessie i dodaje: “Volela bih ponovo da radim sa njom.”
Jessie se tako pridružila brojnim svojim kolegama koji su podržali Miley nakon njenog izazovnog nastupa na MTV VMA o kojem se i dalje priča. Poznato je da je Jessie napisala pesmu “Party in the U.S.A”, veliki Mileyin hit iz 2009. godine, a ako je verovati britanskoj pevačici, moguće je da će njih dve ponovo udružiti snage. U međuvremenu, Jessie sarađuje sa Robinom Thickeom, sa kojim je snimila pesmu “Criminal Hearts”, a svoj drugi studijski album ona će objaviti 23. septembra.

Izvor: Life Content

13 KOMENTARA

  1. Ja bi inace jako volela da joj Jessie napise jos neku pesmu slicnu kao Party in the U.S.A TO BI BILO BAS COOL

  2. wow moje 2 omiljene pevacice….to bi bio san snova….<3 inace i ariana grande je podrzala miley,rekla je da bi volela da radi sa njom,i da misli da je fantasticna….

  3. Majlin nastup jeste bio užas ali nije joj to najveća životna greška, i time nije izazvala smak sveta ili slično pa da je svi zamrze zbog jednog je*ebog nastupa. O.o

  4. “Criminal Hearts”? Bravo, imas pogresnu informaciju. Pesma sa Robinom Thickeom se zove ” Calling all hearts” i nalazi ce se na novom albumu DJ-a Cassidy-a :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.