381
I Gabrielle Aplin želi da napiše pesmu za One Direction

I Gabrielle Aplin želi da napiše pesmu za One Direction

381
SHARE

War Child 20th Anniversary Celebration

Ne vole samo Directioneri svoj omiljeni bend – sve više poznatih muzičara želi da radi za 1D, pa je tako i mlada pevačica i tekstopisac Gabrielle Aplin poželela da napiše jednu pesmu za njih.

1D

Mlada 20-godišnja Engleskinja ističe kako je i sama Directionerka i da je oduševljena time kako napreduje karijera pet sjajnih momaka. “Oni bi mogli postati Beatlesi naše generacije. Toliko su slavni da je to smešno.” Gabrielle zato kaže kako bi joj bila čast ukoliko bi dobila priliku nešto da napiše za njih. “Nije što sam obožavateljka, ali mislim da su oni radili toliko naporno da stignu tu gde jesu, tako da bih volela nešto da napišem za njih.” Gabrielle je inače ranije ove godine izdala svoj prvi album pod nazivom “English Rain”, koji je dospeo na drugo mesto po prodaji u Velikoj Britaniji.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

22 KOMENTARA

  1. Dragi BRAVO zelala bi da znam koliko kostaju karte za premijeru filma “This is us” i u koliko sati pocinje? 

    Hvala unapred<333333333 Directioner forever <333333333

  2. Karta je 390 ali moraju da se plate naocare i 3D usluge 120 tako da ti je sve zajedno 510 :) ja mislim da je tako, inace se toliko placa, gledala sam pre nedelju dana film u 3Du i tako je bilo, valjda nema veze sto je premijera, samo zato nisam sigurna. A vreme jos nije objavljeno, samo datum.

  3. ocu i ja napisat pjesmu za 1D a daaaaaaaaaaaaaj ona bar ima sanse
    ahha salim se moja bi pjesma zvucala tralalala lalal tra bam ba lilpipo po pi:D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.