831
I definitivno: potvrđen raskid Nine Dobrev i Iana Somerhaldera

I definitivno: potvrđen raskid Nine Dobrev i Iana Somerhaldera

831
SHARE

585ninaian2

O raskidu Nine i Iana do sad se jedino moglo čitati u tabloidima, a sad je prijatelj glumice, Colton Haynes, potvrdio da njih dvoje više nisu zajedno.

Colton Haynes je glumac koji se proslavio u serijama “Teen Wolf” i “Arrow” a razgovarajući s novinarima u Britaniji, potvrdio je da je njegova prijateljica Nina Dobrev singl. Ipak, on istovremeno ističe da među njima nema svađe koja bi mogla da dovede u pitanje snimanje “Vampirskih dnevnika. “Oni su i dalje dobri prijatelji. Ne mislim da će dalje snimanje serije za njih biti neprijatno. Oboje su dobri ljudi.”

The 2012 iHeartRadio Music Festival - Day 1

Colton je ipak siguran da se Nina i Ian još uvek vole. “Svaki put kad uđete u vezu i onda iz nje izađete, uvek verujem da vam je ostalo još malo ljubavi, tako da će oni biti u redu.”

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Da se vole, vole se. Ipak to je veza koja je trajala 4 godine. Nadam se da ce ponovo biti zajedno. Po meni stvoreni su jedno za drugo!
    P. S nadam se da ce se u 5 sezoni vampirskih dnevnika ponovo spojiti, kao sto su ih spojile ove 4 sezone.

  2. Dragi Swiftiji! 
    Sutra u 17h je okupljanje Swiftija u Beogradu! U 17h trebate da budete ispred Lilly-ja na pocetku Knez Mihajlove, ka Kalemegdanu. Pevacemo aktuelne hitove sa Taylorinog najnovijeg albuma Red, zatim njene najpopularnije pesme, singlove, kao i neobjavljene pesme! Posebno je bitno da napravite transparente na kojima mozete da napisete sta hocete, ali i da je pozovete u Srbiju! Obucite nesto crveno i belo, jer je RED ustvari crvena, a bela je omiljena Taylorina boja. Bilo bi pozeljno da devojcice stave crveni karmin jer je to Taylorin zastitni znak! Za vise informacija posetite ovaj post i pitajte!
    Klik na moje ime za post!
    HVALA!!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.