357
I dalje voli Roba: Kristen Stewart ne želi da nađe drugog dečka

I dalje voli Roba: Kristen Stewart ne želi da nađe drugog dečka

357
SHARE

kristen stewart

Kristen Stewart nećete uskoro videti u zagrljaju nekog drugog muškarca – izvori tvrde da glumica još nije prebolela svog bivšeg dečka Roberta Pattinsona.

Njihova burna veza okončana je prošlog meseca, na Robov 27. rođendan, a glasine sugeriš da je uzrok raskida poruka na glumičinom telefonu upućena reditelju Rupertu Sandersu, sa kojim je ona prošle godine prevarila Pattinsona. Tada su njih dvoje uspeli da se pomire, ali se sada čini da je njihova veza zauvek okončana. I dok je Rob viđen u društvu svoje prijateljice Katy Parry nekoliko puta u javnosti. Kristen se pritajila i sakrila od medija, a izvori kažu da ona ne planira da krene u potragu za novim dečkom.
“I dalje je zaljubljena u Roba. A što se tiče toga da li želi da se viđa sa nekim drugim, odgovor je definitivno i 100 odsto ne”, tvrdi njen prijatelj za HollywoodLife.
Drugi izvori tvrde da glumica nije dobro podnela raskid. “Kristen se pritajila, druži se sa najboljim prijateljima i pokušava da se drži podalje od javnosti koliko god je to moguće”, kažu izvori i dodaju: “Nedostaje joj njen najbolji prijatelj. Kao da je jedan deo nje umro i ona i dalje žali za njim.”

Izvor: Life Content

15 KOMENTARA

  1. Može se primjetjeti da je Kristen i dalje zaljubljena u Roba,a možda bi  on trebao pružiti novu prikliku njihovoj vezi,a ne izlaziti na dejtove sa Katy.

  2. Sada jedan deo nje umire,a kad ga je prevarila kako je bilo Robu? Treba svako svojim putem i da bude srecan. Volim ih oboje ali samo se povredjuju! Neka im je srecno! <33

  3. Nije da ona nece da nadje drugog momka vec niti jedan ne zeli nju… Jednostavno je Kristen, kada volis, ne varas. Pomiri se sa posljedicama. Nije ni Robert budala.

  4. Ja mislim da su oni stvoreni jedno za drugo i da joj Rob treba dati drugu šansu.
    I ako vi ne volite Kristinu to je vaš problem.

  5. Prevarila ga je i? Ko zna.Ko smo mi da joj sudimo.Svako pravi greske pa i ona. Jbt zamisli da si ti u toj situsciji kako bi se ti osecala? Ne volim je ali jbt svi grese pa i ona.Niko nije savrsen.

  6. zao mi je nje ali nije trebala da ga prevari jer su se ipak voleli ja ih volim oboje i volela bih da izglade probleme ili da prebole jedno drugo ali da i dalje budu prijatelji previse se povredjuju i love rob and kris

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.