Start Stars Hot News! I dalje voli Roba: Kristen Stewart ne želi da nađe drugog dečka

I dalje voli Roba: Kristen Stewart ne želi da nađe drugog dečka

SHARE

kristen stewart

Kristen Stewart nećete uskoro videti u zagrljaju nekog drugog muškarca – izvori tvrde da glumica još nije prebolela svog bivšeg dečka Roberta Pattinsona.

Njihova burna veza okončana je prošlog meseca, na Robov 27. rođendan, a glasine sugeriš da je uzrok raskida poruka na glumičinom telefonu upućena reditelju Rupertu Sandersu, sa kojim je ona prošle godine prevarila Pattinsona. Tada su njih dvoje uspeli da se pomire, ali se sada čini da je njihova veza zauvek okončana. I dok je Rob viđen u društvu svoje prijateljice Katy Parry nekoliko puta u javnosti. Kristen se pritajila i sakrila od medija, a izvori kažu da ona ne planira da krene u potragu za novim dečkom.
“I dalje je zaljubljena u Roba. A što se tiče toga da li želi da se viđa sa nekim drugim, odgovor je definitivno i 100 odsto ne”, tvrdi njen prijatelj za HollywoodLife.
Drugi izvori tvrde da glumica nije dobro podnela raskid. “Kristen se pritajila, druži se sa najboljim prijateljima i pokušava da se drži podalje od javnosti koliko god je to moguće”, kažu izvori i dodaju: “Nedostaje joj njen najbolji prijatelj. Kao da je jedan deo nje umro i ona i dalje žali za njim.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR