Start Stars Hot News! I dalje se svađaju: Liam Hemsworth posetio kuću Miley Cyrus

I dalje se svađaju: Liam Hemsworth posetio kuću Miley Cyrus

SHARE

Liam Hemsworth viđen je kako odlazi u kuću Miley Cyrus u četvrtak, nakon posete teretani, tvrde očevici. To je prvi put da je Liam posetio svoju verenicu od prošlog meseca, a par nije uslikan zajedno još od januara.

Liamova i Mileyina veza već neko vreme je u krizi, pa je verovatno da je australijski glumac odtišao kod Miley da bi pokuašli da reše svoje probleme i nesuglasice. Ni jedno od njih dvoje ne želi u medijima da komentariše glasine o raskidu niti da potvrdi da li će njihovog venčanja biti ili ne, ali su ljudi iz njihovog okruženja uvek spremni da kažu svoje mišljenje. Tako je Mileyn otac Billy Ray prokomentarisao u jednom intervjuu da nije siguran da li je njegova kćerka raskinula veridbu, niti kada će se venčati, jer je to njena stvar, dok je Snoop Lion, sa kojim je pevačica sarađivala na novom singlu nedavno izjavio da su ona i Liam definitivno raskinuli.
Izvori tvrde da još uvek nisu okončali svoju romansu, ali da imaju neke probleme. Liamu navodno smeta to što njegova devojka otvoreno govori o njihovim nesuglasicama na Twitteru i što kad god se posvađaju, izađe u javnost bez vereničkog prstena. On želi da zaštiti njihovu privatnost i ne želi da se stalno priča o njihovoj vezi, i takvo ponašanje svoje verenice okarakterisao je kao nezrelo. Sa njim se slaže i njegova porodica, koja više nije sigurna da li je venčanje sa Miley dobar korak.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR