176
I dalje pop kraljica: Madonna zaradila najviše novca na turneji u 2012....

I dalje pop kraljica: Madonna zaradila najviše novca na turneji u 2012. godini

176
SHARE

null

Iako je u poslednje vreme kritikuju kako se nedolično ponaša na svojim koncertima, pa čak i da joj je vreme prošlo, Madonna je ponovo pokazala da se za njene nastupe traži karta više.

Madonna je na turneji od maja meseca a trenutno je u Južnoj Americi, gde poslednji nastup ima u Argentini, 22. decembra. Madonna je zaradila 228 miliona dolara i time nadmašila drugoplasiranog Bruce Springsteena koji je stigao do 198 miliona. Treći je Roger Waters iz Pink Floyda a onda sledi Cirque Du Soleil sa svojom “Michael Jackson: The Immortal World Tour”, pa Lady Gaga koja je zaradila duplo manje u odnosu na Madonnu, ali i Justin Bieber, koji je stigao do cifre od 30 miliona dolara.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

8 KOMENTARA

  1. ČESTITAM, ALI NISI POPULARNIJA OD 1D, I NIKADA NEĆEŠ BITI, KO JOS TEBE SLUŠA MOŽDA TE JESU SLUŠALI PRE 20GOD. ALI 1D IMAJU MNOOOOOOOOOOGO VIŠE FANOVA OD TEBE I 100000000% SU BOLJI U S VEMU, TAKO DA BAJ BAJ

  2. Ja volim 1D ali nisam toliko opsednuta njima.
    Clanovi 1D se nisu ni rodili kad je ona pevala, njihovo vreme ce tek doci.
    Odrasli nece sigurno da slusaju “What Makes you Beautiful” 
    REALNO! :D

  3. Kraljica nije osoba koja pokazuje sise, zvali se s plesacima i vređa druge na koncertima, davno je zavrsilo njeno vreme :) just sayin… Al ajde nisam bezobrazna prema nikom, cestitam joj ..

  4. Fanovi ostalih zvezda koje nisu ni do kolena Madoni … ovo je dokaz,zena i posle skoro 30.god. obara rekorde i sa obicnim albumom! Only MDNA! QUEEN

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.