Start Stars Hot News! I dalje je voli: Lewis Hamilton posvetio pobedu Nicole Scherzinger

I dalje je voli: Lewis Hamilton posvetio pobedu Nicole Scherzinger

SHARE

CA : LOS ANGELES PREMIERE OF CARS 2

Lewis Hamilton u nedelju je zabeležio veliku pobedu na trci u Mađarskoj ali kaže da je tokom celog dana najviše razmišljao o svojoj bivšoj devojci.

Lewis nije bio preterano srećan nakon pobede, priznajući da mu jako teško pada raskid sa Nicole. “Tokom cele trke mislio sam na nekog ko mi je vrlo poseban i želim ovo da posvetim njoj”, rekao je on. Upitan da li govori o Nicole Scherzinger, vozač je potvrdno klimnuo glavom i objasnio: “Ovo je bilo par najtežih meseci u mom životu. Doći ovde, posle loših iskustava prošlih nedelja, nisam očekivao pobedu. Celog vikenda sam bio na drugom mestu. Iz ličnih razloga, sve je drugačije ovog puta.”

PORTOFINO : Lewis Hamilton and Nicole Scherzinger

On je otkrio i kako se još uvek nada da će jednog dana ponovo osvojiti Nicole, pa je rekao: “Još uvek radim na sklapanju slagalice, a jedan deo trenutno nije na svom mestu. U jednom trenutku, možda će doći tamo gde treba. Nisam osećao olakšanje kad sam ušao u cilj. Lepo je ipak osetiti da još uvek mogu da pobeđujem.” Nekad se zaista pitamo zašto Nicole i Lewis raskidaju, kad zbog toga svaki put ovoliko pate?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR