1694
I Cher kritikuje Miley Cyrus: Pesma je loša, ona loše izgleda, ne...

I Cher kritikuje Miley Cyrus: Pesma je loša, ona loše izgleda, ne zna da igra

1694
SHARE

Cher Departing On A Flight At LAX

Miley Cyrus istovremeno doživljava jako lepe i jako ružne stvari – dok sa jedne strane njene pesme imaju ogromnu slušanost, slavne kolege muzičari nastavljaju da je kritikuju.

mcb4

Nakon P!nk i Eltona Johna, negativnim komentarima pridružila se i Cher koja tvrdi da je u njenom nastupu na MTV VMA bilo jako puno loših elemenata. “Ne radi se o tome da li sam ja staromodna. Što se mene tiče, mogla je da nastupi i gola a ako bi nastup bio sjajan, podržala bih je. Ovo je jednostavno bilo vrlo loše. Ona ne ume da pleše, njeno telo izgleda loše, ni pesma nije dobra. I devojko, nemoj toliko da plaziš jezik. Ako već planiraš nešto drastično, onda prvo dobro razmisli o svemu”, zaključila je muzička legenda.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

11 KOMENTARA

  1. Ja ne znam zasto se ovi ljudi javljaju i pricaju o njoj?Je l’ ona prica o njima?Ne.I bravo Sher ili kako vec,znam da si pre bila popularna,a sad kad ti izlazi album posle 100 godina treba ti malo publiciteta,pa radis to na kontu jedne od najpopularnijih licnosti.Aplauz.

  2. @lalalla oni se ne javljaju,nego ih novinari prilikom intervjua pitaju da prokomentarisu neku aktuelnu temu.Isto kad je naprimer izasao gangnam style  svi su komentarisali o tome,jer je to bilo najpopularnije,tako je sad i majlina golotinja najpopularnija i svakog novinara zanima misljenje druge zvijezde o tome.A Cher uopste ne mora da trazi popularnost preko ikoga,a kamoli ne preko izgubljene gole klinkice,jer je cher jedna od  najznacajnijih zena u muzickoj industriji i pjeva vise od 40 godina i nova pjesma je jako dobra i slusana..zato ne kenjaj.Ti se jedno rijetko glupo stvorenje

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.