221
I Channing Tatum uplašen za Biebsa: “Brinem se za njega”

I Channing Tatum uplašen za Biebsa: “Brinem se za njega”

221
SHARE

'Side Effects' New York Premiere

Sve loše stvari koje se pišu o Justinu Bieberu dotiču brojne holivudske zvezde, a glumac Channing Tatum priznaje kako se boji da će mladi pevač krenuti stranputicom.

Govoreći za časopis Vanity Fair, Channing je rekao: “Stvarno brinem za njega čoveče. Taj dečko je jako talentovan. Nadam se da neće propasti kao što se obično dešava mnogim mladima, jer je stvarno teško ponašati se odgovorno ako to od vas niko ne zahteva”. Glumac je uveren da se Biebs druži sa pogrešnim ljudima koji mu samo povlađuju, a nisu tu da mu skrenu pažnju na neke njegove loše postupke.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

12 KOMENTARA

  1. “Glumac je uveren da se Biebs druži sa pogrešnim ljudima koji mu samo povlađuju, a nisu tu da mu skrenu pažnju na neke njegove loše postupke.” Upravo to! Treba da se okani tih losih ljudi, zele samo njegov novac. Grozno. Slazem se sa ovim covjekom, Justin je talentovan i ne smije propasti, pogotovo ne smije dozvoliti da ti njegovi ‘prijatelji’ pocnu vladati njegovim umom. Duboko se nadam da ce on to sve srediti, samo se pitam kako nije nabio nogom te ljude poput Lil Twista i ostalih se*onja koji samo unistavaju Justinov ugled i stavljaju mu policiju na vrat a on ni kriv ni duzan.

  2. “Glumac je uveren da se Biebs druži sa pogrešnim ljudima koji mu samo povlađuju, a nisu tu da mu skrenu pažnju na neke njegove loše postupke.”Ovdje se radi o Lil Twist-u!On ga upropastava….

  3. Slazem se,ali Justinu to treba neko da objasni!Mislim da njemu jos nije jasno koliko je gresaka napravio i da to treba neko da mu dokaze.Svi su primetili da se Justin malo uzdignuo (narocito od kad su on i Selena raskinuli) i da bi trebao da se spusti na zemlju! Nadam se da ce to uskoro sam shvatiti…

  4. Ma koga bre briga za Justina,dajte bre nekoga ko se ne drogira,pa napisite nesto o njemu,80% ”zvezdica” su junkies,prema tome,pocnite nesto pisati sto nece imati nijednu kritiku ;) .

  5. Justin treba da poslusa starije ljude!!!Ali ozbiljno!!! Mislim da pored brojnih akcija treba da sprovedemo i jednu koja ce se zvati    “JUSTINE OTVORI OCI”!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.