Start Stars Hot News! I američki mediji tvrde: Harry Styles želi Caru Delevingne za devojku!

I američki mediji tvrde: Harry Styles želi Caru Delevingne za devojku!

SHARE

One Direction Performs On "Today" Show

Više britanskih tabloida već je objavilo kako je Harry Styles do ušiju zaljubljen u Caru Delevingne i da uporno pokušava da je osvoji, a to sad potvrđuju i američki izvori.

Harry je često viđan u društvu raznih devojaka, ali kako se navodi, zbog Care je spreman da to zauvek promeni i pođe stopama svog prijatelja iz benda, Zayna Malika koji se već verio. “Harry konstantno juri za Carom. Stvarno mu se dopada pa joj govori kako bi želeo da bude samo s njom”, prenosi jedan izvor za E! News. “On joj govori kako želi da njih dvoje budu pravi par.”

Cara Delevingne Poses For DKNY

Ipak, isti insajder potvrđuje priču kako mu Cara baš i ne veruje i da trenutno nije spremna za dečka. “Cara nije sigurna šta želi da uradi u ovom trenutku. Ona je na vrhu i pokušava da se snađe. Nji dvoje se doduše jako puno viđaju, ali sve je to opušteno, mada izgledaju baš slatko zajedno. Njihovi prijatelji veruju kako bi ovo moglo da uspe…On je stvarno prati u stopu, ali ona ima previše obaveza.” Harry Styles nedavno je ispričao kako je vrlo zainteresovan za jednu devojku ali da još uvek nisu u vezi, pa da ne želi više da priča o tome. Da li je on zaista mislio na Caru?

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR