428
HyunA predstavila promotivne fotke za svoj novi solo album

HyunA predstavila promotivne fotke za svoj novi solo album

428
SHARE

Prelepu K-pop superzvezdu najveći deo sveta upoznao je kroz pojavljivanje u spotu za pesmu “Gangnam Style” a ona u međuvremenu priprema svoj solo album “Melting.”

null

Na fotkama vidimo HyuanAu kako radi na jednom starom automobilu, ističući tako svoj “ulični” imdiž. Jednu od pesama na albumu napisala je i komponovala sama reperka, a njen naziv je ” Very Hot”. Ovaj mini album imaće pet pesama i pojaviće se u prodaji 22. oktobra.

null

null

18 KOMENTARA

    • Ako pričaš o Hjuni, govori u svoje ime. I… šta radiš ovde onda? Za koga si rekla da je najjača uopšte? Ništa mi nije jasno.

    • Hejteri uglavnom govore da je poznata zahvaljujući Psyu, ali K-poperi je znaju kao bivšu članicu grupe Wonder Girls i članicu grupe 4Minute. Takođe je poznata i kao solo pevačica. Ako te zanima, možeš naći više informacija na internetu. :D

  1. Najbolja jeeee.. Jedva cekam novi album iako mi je zao sto ima samo 5 pesama. Sto ga je uopste snimala kad je tako mali. Ali volim je mnogo. Uvek sam i bila njen fan,odkad sam saznala za nju odavno.Konacno da neko pise o njoj.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.