Start Stars Hot News! Hypnotized završio novi album “Nema nazad”

Hypnotized završio novi album “Nema nazad”

SHARE

600040_10151784619725357_670062450_n

Beogradska grupa Hypnotized završila je svoj novi album pod nazivom “Nema nazad” na kome se nalaze obrade kafanskih klasika u originalnim aranžmanima, a pod producentskom palicom Nikole Vranjkovića iz Block Outa.

null

Promocija albuma zakazana je za 10. april u beogradskom klubu Kasina. Album je jos krajem prošle godine najavio singl, a sada već hit obrada “Vranjanke”, a izdvojili bismo još i “Jesen u mom sokaku”, “Neću, neću dijamante”…Bend je već objavio dva spota sa ovog albuma. Prva ekranizacija obrade pesme “Vranjanka” premijerno je bila prikazana pred Novu Godinu na regionalnom MTV-u, a na youtube-u danas ima preko 100.000 pregleda. Za režiju se pobrinuo poznati filmski režiser Stevan Filipović, koji je sa bendom sarađivao i na spotovima sa njihovog prvog albuma.

Pre samo nekoliko dana Hypnotized je objavio I drugi spot za pesmu “Jesen u mom sokaku” koji privlači sve više pažnje publike odličnim muzičkim aranžmanom, a možete ga pogledati upravo ovde:

Nedavnim izvođenjem pesme “Neću, neću dijamante” u emisiji “Veče sa Ivanom Ivanovićem” bend Hypnotized je zaista “probudio” sve koji su se u tom momentu našli na kanalu TV Prva. Šokantna interpretacija Hystery-a uz melodične refrene Rocko-a pokrenula je lavinu komentara na drustvenim mrežama I internet portalima. Pogledajte i vi nastup koji je mnoge oduševio a nikoga nije ostavio ravnodušnim!

OSTAVI KOMENTAR