Start Stars Hot News! Humana zvezda: Robert Pattinson posetio Dečju bolnicu u Los Anđelesu

Humana zvezda: Robert Pattinson posetio Dečju bolnicu u Los Anđelesu

SHARE

rpats-chla-082313- (2)

Slavni Robert Pattinson pokazao je svoju humanu stranu kada je nedavno posetio Dečju bolnicu u Los Anđelesu, gde je ulepšao dan malim pacijentima.

S obzirom da veliki broj dece u bolnici spadaju u fanove “Twilighta”, Rob nije oklevao da ih poseti, a prema rečima prisutnih, bio je pomalo nervozan pred susret sa njima. “Robert je bio toliko nervozan jer nije želeo da izneveri decu, što je dokaz koliko je on skroman”, rekla je doktorka Ana Vega. “Bio je neverovatno ljubazan i velikodušan”, dodala je ona.
Dvadesetsedmogodišnji glumac proveo je dosta vremena sa decom na tinejdžerskom odeljenju, a potom i dekorišući ramove za slike sa mlađom decom. Rob, koji boravi u Los Anđelesu povodom snimanja svog novog filma “Maps to the Stars”, priznao je da je njegov prvi umetnički pokušaj – ružičasti ram ukrašen srcima – bio užasan.

rpats-chla-082313- (1)

Rob je posetio i dvoje pacijenata koji su oboleli od cistične fibroze, zbog čega ne mogu da ustanu iz kreveta. “Nismo mogli da prestanemo da se smejemo, pošto je jedna pacijentkinja bila toliko zbunjena kada ga je videla da nije mogla da progovori. Videlo se da joj je to mnogo značilo, plakala je i smejala se od uha do uha”, ispričala je portparolka bolnice Lyndsay Hutchinson, i dodala: “Druga pacijentkinja nagovarala ga je da imitira američki akcenat. Odmah su se sprijateljili.”

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR