Start Stars Hot News! Humana zvezda: Jessie J poklanja svoje cipele u dobrotvorne svrhe

Humana zvezda: Jessie J poklanja svoje cipele u dobrotvorne svrhe

SHARE

Jessie J Stops By "BBC Breakfast"

Jessie J odlučila je da proda svoje cipele na aukciji, kako bi prikupila novac za jednu humanitarnu organizaciju za borbu protiv raka, a nada se da će na taj način uspeti da prikupi 12.000 funti.

Slavna pevačica pokloniće par cipela koje je nosila na nastupu u Liverpulu, a sav prihod od prodaje donira organizaciji “Little Princess Trust”, koja poklanja perike deci oboleloj od raka. “Te cipele su lude, skros su prekrivene šljokicama. Jessie ih je očigledno nosila jer su malo pohabane na štikli”, rekla je organizatorka ovog humanitarnog događaja Monica Glass za The Mirror.
Dvadesetpetogodišnja zvezda stavila je svoj potpis na cipele, a uz njih srećni kupac dobiće i potpisanu fotografiju na kojoj drži ovaj par obuće. Kao što znamo, Jessie je prethodno obrijala glavu za ovu organizaciju, kako bi od njene kose napravila periku, a iz organizacije poručuju da su presrećni što im Jessie pomaže, a zahvaljujući njoj sve je veći broj ljudi koji donira svoju kosu svakog meseca, čak 25 odsto više nego prošle godine.
“Potrebno je tri do pet donacija kose kako bi nastala jedna perika”, otkriva Monica i dodaje: “Jessieni uvojci su zaključani u našem sefu dok se ne pronađe kosa slične boje. Uz pomoć ovih perika deca mogu da izgledaju isto kao pre nego što su oboleli, srećnija su, veselija i imaju više samopouzdanja.”

Autor: Life Content
Foto. FAME

OSTAVI KOMENTAR