179
Humana zvezda: Jennifer Lopez počastila obožavateljku šopingom

Humana zvezda: Jennifer Lopez počastila obožavateljku šopingom

179
SHARE

jlo

Jennifer Lopez pokazala je da i pored brojnih obaveza ne zaboravlja svoje fanove. Naime, slavna pevačica povela je jednu svoju obožavateljku u šoping!

J-Lo iznenadila je Alyssu Linares, koja je pobedila na takmičenju “My Fabulous Quince” kada ju je povela u šoping kako bi izabrala haljinu za njen 15. rođendan. Portal Metro piše da je tinejdžerka dobila i savete profesionalnih stilista, ali i same Jennifer, koja važi za jednu od najbolje obučenih pop zvezda. Alyssa, koja je iz Hjustona u Teksasu, nagrađena je i uslogom planiranja žurke za svoj 15. rođendan, pošto je doletela u Los Anđelesa kako bi upoznala svoju omiljenu pevačicu, a posebno iznenađenje za nju bilo je kada joj je J-Lo saopštila da će dobiti i stipendiju za upis na fakultet.

Izvor: Life Content

8 KOMENTARA

  1. Kada bi tako 1D nama… :-) ALI IMA NADE!!! SALJITE DA ZELIMO 1D U SRBIJI OVDE http://www.onedirectionmusic.com/1dpostbox/ ,ALI NA ENGLESKOM NARAVNO!!! :-)

  2. Justin dok je bio tamo u Singapuru odnosno sinoć kad je se slikao sa nekom Belieberkom i ona mu dala telefon i bio neki stari telefon on nije znao kako se na njemu slika on izvadio njegov drugi IPhone slikao se sa njim i dao joj ga & rekao da ona mnogo više zaslužuje od običnog Iphona.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.