Start Stars Hot News! Hugh Laurie tvrdi da nije kriv za kraj serije “House”

Hugh Laurie tvrdi da nije kriv za kraj serije “House”

SHARE

Zvezda “Housea” Hugh Laurie uzvratio je paljbom na medijska pisanja kako je upravo on kriv za odluku producenata o prekidu snimanja popularne serije. Američki i britanski mediji su se raspisali o tome kako se Laurie zasitio glumljenja dr. Gregoryja Housea.

Photobucket

Laurie je još jednom potvrdio da je osma sezona serije ujedno i poslednja i poručio: “Neki su mediji, očigledno nezadovoljni pravim razlozima iznesenim u službenom saopštenju, odlučili da prezentuju `istinu` – u modernom novinarskom slengu skraćenicu za `nije ni blizu istini, ali zvuči bombastično pa ćemo objaviti`. `Dokaz` za to je izjava koju sam dao pre pet godina, vezano uz neku drugu temu, u potpuno drugačijem kontekstu. Skroz nedvosmisleno ću reći – volim svoj posao i više se trudim oko njega nego većina novinara oko svog posla”.

Photobucket

Ponovio je i kako je odluka o prekidu snimanja serije donesena jer se želela sačuvati mističnost glavnog lika i otići “na vrhu”. “Mogli smo da nastavimo s izlizanom formulom – House daje otkaz i zapošljava se u prodavnici cipela, ali niko to ne želi. Želeli smo otići dostojanstveno”, poručio je slavni glumac i završio rečima dr. Housea: “Svi lažu”.

OSTAVI KOMENTAR