260
Hugh Hefner se ženi 18. juna

Hugh Hefner se ženi 18. juna

260
SHARE

Hugh Hefner i njegova mlađana verenica Crystal Harris konačno su odredili datum venčanja.

“Venčanje je 18. juna ove godine, u subotu. Tako smo uzbuđeni”, rekla je Crystal, dok je Hefner kazao kako će “nešto intimnija ceremonija” biti održana u Plejbojevoj vili.

Budući da se tamo 84-godišnji Hefner ženio i sa svojom drugom suprugom, Kimberley Conrad, 24-godišnja Crystal želi da bude sigurna da neće imati “kopiju venčanja”. “Jednom se ženio u prednjem dvorištu pa sam ga ja pitala možemo li se uzeti u zadnjem”, kazala je Crystal.

Venčani kum Hefneru će biti njegov brat, a uz njega će biti i njegovi najmlađi sinovi, 20-godišnji Marston te 19-godišnji Cooper, koje je dobio s Kimberley Conrad. Crystal je za venčanu kumu odabrala svoju najbolju prijateljicu Anu, a deveruše će joj biti njene dve sestre.

9 KOMENTARA

  1. Jbt on je od nje stariji 60 godina! Nmg da verujem na šta su sve mlade devojke spremne zbog novca! Pa za nju su pre njegovi sinovi koji su slično god kao ona!

  2. Upravo tako, Nina. Jos samo da dodam da me nervira sto su sve te devojke koje su bile sa njim, ukljucujuci i ovu aktuelnu, glumile i glume da ga vole, obozavaju i sta ti ja vec znam… Priznajem, par puta sam odgledala onu njegovu emisiju sa one tri plavuse, i jasno mi je da je sve to foliranje…
    I ne razumem kako on moze da uziva u njima kada zna da su one sa njim samo zbog novca?!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.