1015
Hrabra promena: Miley drastično skratila kosu!

Hrabra promena: Miley drastično skratila kosu!

1015
SHARE

Glumica i pevačica je šokirala svoje fanove time što je potpuno promenila frizuru i pokazala nam kako izgleda u izdanju kakvo nismo očekivali od nje!

null

Doduše, Miley često menja svoju frizuru i boji kose, ali ova promena šokirala je milione njenih fanova na Twitteru, odakle i potiču ove fotke. Uz jednu od slika, ona je napisala: “Osećam se tako srećno u svojoj koži” a nakon što je dobila more negativnih komentara, dodala je: “Moj tata kaže da svako ima svoje mišljenje. VOLIM moju kosu, osećam se srećnom, lepom i slobodnom.”

null

Kako se vama dopada novo izdanje Miley? Da li joj bolje stoji duga ili kratka kosa? Da li je ova promena dobra ili ne?

159 KOMENTARA

  1. link to google.ba Evo vam pa pogledajte kako se vaša lepotica ošišala pregadna je fujjj !! a vi je još uvijek volite a nemoj te mi molim vas reć da je to za onu djecu koja su oboljeli to je laž ako je htela da pomogne toj djeci onda im je trebala dati novce i eto a ne šišati se možda se i drogira čak neznam ko bio je htjeo voleti više kakva je ružna i odvartna … prije je bila sve ok lijepa i onako slatka ali sad je odvratna …!

  2. prelepa miley ona ce uvek biti prelepa i do lepsa ne znaci sad sto je sisala kose i da je drogirana to mozda joj se svidja frizura i niko joj se ne moze mestati  u tudje posla miley samo tako nastavi prelepo izgledas 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.