Start Stars Hot News! Holivudska lista preplaćenih: Na samom vrhu Will Ferrell, Drew Barrymore jedina žena...

Holivudska lista preplaćenih: Na samom vrhu Will Ferrell, Drew Barrymore jedina žena na listi

SHARE

Baš kao što postoji lista najplaćenijih u Hollywoodu, tako postoji i lista onih koji su ipak malo previše plaćeni za ono što rade. Forbes je, naime, sastavio listu preplaćenih čiji je vrh, već drugu godinu zaredom, zauzeo Will Ferrell.

Komičar koji je nedavno zaradio 15 miliona američkih dolara za film “Land of the Lost”, za svaki dolar koji je zaradio film, dobio je 3,35 dolara. Odmah nakon njega na listi se našao Eddy Murphy. Iako se poslednja dva filma koje je snimio, “Meet Dave” i “Imagine That”, nisu proslavila na filmskim platnima, za svaki dolar koji je komičar dobio, film je zaradio 4,45 dolara.

Najveće iznenađenje na listi preplaćenih je zasigurno Denzel Washington. Naime, filmovi koje on snima zarade 5, 10 dolara za svaki dolar koji on dobije. Uprkos tome što je dobio Oscara za najbolju mušku ulogu u filmu “Trainning Day” i poslednjih godina osvanuo u brojnim filmskim uspesima, kako piše Forbes, nije zagarantovano da će se svaki njegov film proslaviti.

Nakon Setha Rogena i Toma Cruisea, na listi se našla i jedna žena, glumica Drew Barrymore čiji filmovi zarade 7,45 dolara po svakom dolaru koji ona dobije. Nakon nje na listi su se redom našli Matt Damon, Vince Vaughn, Adam Sandler i poslednji preplaćeni – Jim Carrey.

OSTAVI KOMENTAR