Start Stars Hot News! Hoće li to biti One Direction? Potvrđeno da na finale našeg X...

Hoće li to biti One Direction? Potvrđeno da na finale našeg X Factora dolazi velika svetska zvezda!

SHARE

pictures-evereu-one-direction-1021678005

Audicije za naše izdanje slavnog talent šoua “X Factor” počinju 20. avgusta, a takmičari će imati dodatnu motivaciju da se pokažu u što boljem svetlu, jer ih u finalu čeka susret sa nekom od zvezda kalibra One Directiona, Beyonce ili Rihanne!

“Ovaj šou, ‘X faktor’ produkcijski je na mnogo višem nivou od šou programa ‘Ja imam talenat’ koji smo uspešno radili nekoliko sezona. Zaista eksluzivno možemo da objavimo da će sa pobednikom „X Faktora“ na finalu koje će biti održano u Areni pevati Rijana, Bijonse ili neka od zvezda njihovog ranga. To nam je upravo potvrđeno iz Londona. Mi zaista imamo veliki šou pred sobom. Prve sezone ćemo raditi eliminacione emisije iz studija u Šimanovcima ali već od sledeće svi eliminacioni koncerti održavaće se u Areni – kaže Sandrina Andić, direktorka produkcije MBK koja je četiri sezone uspešno radila šou „Ja imam talenat“.

The Sound of Change Live

Audicije za kanditate počinju 20. avgusta, a „X faktor“ gledaćemo od jeseni svakog ponedeljka tokom pet meseci, od oktobra do februara. Na audicijama će biti izabrano 120 učesnika, od kojih će u velikom finalu ostati 12 najboljih. Četiri člana žirija odabraće četiri grupe kojima će biti mentori. Prvu grupu će činiti bendovi, drugu devojke do 25 godina, treću momci do 25 godina, a poslednju solo pevači stariji od 25 godina. U 11 emisija sa živim nastupima, svake nedelje će ispadati po jedan takmičar, a finalna emisija u kojoj će se dva kandidata boriti za pobedu održaće se u “Areni”. Bravo.rs nedavno je objavio kako se pregovara o gostovanju One Direction u “X Factoru” a potvrda da će neko od svetskih zvezda zaista i doći, može samo da nas raduje!

Autor: Blic

OSTAVI KOMENTAR