197
Hoće li “The Hunger Games” potući rekord “Twilighta”?

Hoće li “The Hunger Games” potući rekord “Twilighta”?

197
SHARE

Sva predviđanja eksperata govore da će “The Hunger Games” imati bolji start od “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1″, jer je interesovanje publike za ovo ostvarenje izuzetno visoko.

null

Očekivanja publike tako su velika da analitičari predviđaju kako će zarada koju je ostvario najnoviji “Twilight” biti nadmašena bez ikakvih problema. 

null

Kao  jedan od razloga za to navodi se činjenica da je za razliku od “Twilight” filmova, “The Hunger Games” interesantan i velikom delu momaka mlađih od 25, jer je njih 28% zainteresovano za film. Primera radi, samo 10% njih imalo je želju da pogleda neki od “Twilighta”.

13 KOMENTARA

  1. Mislim da nece. Mada bih volela, jer je za razliku od Twilight-a dobro osmisljen. Bez uvrede Twilight fans, procitala sam sve Twilight knjige, i dok ima nekih stvati koje su divne i prelepe, neke stvari nemaju veze s vezom. Posebno jer je Stephanie Mayer izmenila APSOLUTNO SVE u vezi sa vampirima i vukodlacima, a to nije u redu. Kad vec pise o tim mitskim bicima, nek se pridrzava pravila, kao npr. u Vampirskim Dnevnicima.
    Tako da mislim da je Hunger Games mnogo bolji :)

  2. TEAM PEETA! OBOZAVAM THG, PRICA JE INTERESANTNA, NE RADI SE SAMO O LJUBAVI, NEGO I O PORODICI I PRIJATELJSTVU. PROCITALa SAM SVE TRI KNJIGE I ODUSEVLJENA SAM. JEDVA CEKAM FILM,

    I NARAVNO DA CE BITI BOLJI OD TWILIGHTA

  3. I treba da bude uspesnije od Sumraka…Ja sam obozavala Sumrak ,ali realno je prica glupa…Ovde je vec mnogo ozbiljnije i drugacije,i nekako je Katnis(valjda se tako zove)mnogo hrabrija od Belle,i bolji je lik… :)

  4. Ne znam ni zašto se povlači ovakva priča. Sumrak je… neću da komentarišem, svi znaju kakva je kvaliteta te priče i kakva je ta priča i njeni likovi. THG je nevjerovatan, dugo vremena me neka priča nije oduševila kao ova, ne samo mene već i sve moje prijatelje(napravila sam pravu malu legiju fanova oko sebe). Cijela trilogija je nevjerovatna i Katniss je neopisivo hrabra, jedna od najboljih žena u književnosti sa kojima sam se srela(pored Hermione, Eowyn, Elizabeth Bennet i sl.). I žao mi je, ali bacila sam minus svima koji su koristili team ovaj ili onaj. Ovo nije Sumrak, kao što smo već ustanovili. Nisu bitni Katniss i Peeta(<3) ili Katniss i Gale. Nema timova. Postoje bitnije stvari od tih. Mnogo bitnije.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.