Start Stars Hot News! Hoće li Nick Grimshaw napraviti podelu u One Directionu? “Louis Tomlinson nije...

Hoće li Nick Grimshaw napraviti podelu u One Directionu? “Louis Tomlinson nije mi prijatelj!”

SHARE

Harry Styles Is Having A Happy Birthday

Harry Styles i DJ Nick Grimshaw su izuzetno bliski prijatelji, ali Nick istovremeno uopšte ne krije kako ne podnosi Louisa Tomlinsona, s kojim se pokačio na tviteru.

Svađu je započeo upravo Grimshaw, a sve nakon što je Louis ostavio na tviteru komentar: “Prelep je dan a zbog paparaca ne možemo da mrdnemo iz hotela.” Grimshaw je zatim ismejao Louisove reči u svom radio šou, rekavši: “Baš volim pop zvezde koje se stalno žale na nešto. Ma baš to volim. Samo kad se žale. ‘Oh, ja na mogu napolje jer sam slavan'”. Louisu te reči nimalo nisu prijalo pa je na svom tviteru ostavio kratku poruku u kojoj kaže kako mu se od Nicka mnogo više dopada DJ Chris Moyles, koji radi na istoj radio stanici.

One Direction Leaving A Recording Studio In Miami

Ipak, Nick naglašava kako nije odjednom odlučio da napadne momka iz One Directiona, već da njega nikad nije ni podnosio. Kad ga je koleginica upitala u intervjuu, “Da li je on tvoj prijatelj?”, on je kratko odgovorio sa, “Pa, ne baš.” Hoće se Harry staviti na stranu Louisa ili Nicka ili će možda pokušati da ih pomiri, ostaje da vidimo.

Autor: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR