341
Hit Rebecce Black prešao 100 miliona pregleda

Hit Rebecce Black prešao 100 miliona pregleda

341
SHARE

Dva meseca nakon što je postavljen na internet, spot 13-godišnje devojčice već  je prešao magičnu granicu na YouTubeu.

“Friday” je već sada 23. najgledaniji muzički video u istoriji ovog sajta, što je Rebeccu preko noći pretvorilo u pravu zvezdu. Najgledaniji video na YouTubeu je “Baby” Justina Biebera, za koga Rebecca kaže da ga obožava. Ipak, treba reći da je “Friday” brže stigao do brojke od 100 miliona pregleda.

Iako se proslavila takoreći preko noći, Rebecca otkriva da je počela da peva s devet godina i da je do sada imala više nastupa, kao i da pohađa muzičke kampove svako leto i bavi se plesom.
Neke slavne ličnosti kao Ryan Seacrest, Simon Cowell pa čak i Lady GaGa dale su joj podršku, dok su braća Jonas i Justin Bieber izveli njen hit na svojim koncertima.

[youtube jHfOH3aseBY]

31 KOMENTARA

  1. hit?!!!!!!!!! to je nesto najgluplje sto sam u zivotu cula,da mogu,na youtube-u bi ga dislike 100000000000 puta!!!!!!!1 napravila sam ovo samo da bih napisala koliko mrzim ovu pjesmu i koliko je glupa!!!!! mislim,nisam znala da djeca od 13 godina mogu da voze auto! ja licno imam jedanaest godina,i ponasam se i izgledam u skladu sa godinama,kao DIJETE,jer to i jesam,a i onaaaaaaaaaaa i od 13 god djeca ne bi bas trebala da Partyyying……….,A TREBALA BI DA ZNAJU DA WE SO EXCITED NE ZNACI NISTA! I KO MOZE DA LIKE TU PJESMU!?!

  2. OMG djevojka se samo bruka…ipak i Ekrem Jevric je posto youtube zvijezda al lik nezna pjevat (pjesma:Kuca-Poso ,Poso-Kuca)..Nije mi jasno cim nju robitelji hrane pa izgleda vako (nekice rec majka priroda) al ett…..Pjesmu sam poslusala radi zajebancije i nista vise a ovo hit to je sigurno greska htijeli su nap. “hit”..

  3. Šta lupate da Reb nema ni jednog fana? Ja je obožavam! Pesma je predivna! Ne mogu da prestanem da je slušam! Mnogo je poučna i mnogo se može naučiti! 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.