207
Histerija u Americi: One Direction nastupili u Today Showu

Histerija u Americi: One Direction nastupili u Today Showu

207
SHARE

Britanska grupa došla je na nastup u dvospratnom autobusu i počela šou pesmom “What Makes You Beautiful”.

null

Oni su za publiku koja se rano ujutro pojavila kod Rockfeller Plaze u Njujorku izveli još “One Thing” i “More Than This”, sve u svrhu promocije albuma koji je u prodaju krenuo 13. marta u Americi.

A šta je sledeće za ID? “Zaista nemamo plan”, rekao je Louis Tomlinson. “Radićemo ono što radimo i videćemo šta se dešava”.  Grupa će nastaviti sa aktivnostima na američkom kontinentu – 31. marta nastupiće na 2012 Kid’s Choice Awardsu a 7. aprila biće gosti u Saturday Night Live.

16 KOMENTARA

  1. Ljudi vi ne znate kolko ih volim.To nije normalno.dala bih zivot moj samo da ih upoznam i slikam sa njima. Najvise ih volim na svijet <33333333

  2. @Marija voli 1D Totalno te razumem ali ne sto se tice 1D nego neke druge grupe.Ja sam plakala ko konj zato sto nisam bila na koncertu.obozavam ih sve bi uradila samo da dobijem sansu da ih vidim(posto sam jednu propustila)

  3. ♥♥♥1D♥♥♥Zayn♥Niall♥Liam♥Louis♥Harry♥♥♥1D♥♥♥
    @Jovana svako ima svoj ukus, ja bas i ne slusam ovakvu vrstu muzike ali mi se svidjaju njihove pjesme ! :* 

  4. @Marija voli 1D Koncert se odrzao 20. marta 2010. u beogradskoj areni…momci su rasturili(ima ih sestoro u grupi)ja bih stvarno volela da 1D dodje u BG ne zbog mene jer nisam fan i ne bih isla nego zbog toga sto znam kako je ne sam tebi nego mnogima.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.