171
Hilary Duff se vraća na TV novim projektom

Hilary Duff se vraća na TV novim projektom

171
SHARE

Posle velike pauze koju ju napravila nakon serije Lizzie McGuire, Hilary Duff vraća se na male ekrane.

null

Hilary nam je na svom Twitteru zagolicala maštu napisavši: “OK, zvanično je! Jako sam uzbuđena zbog svog posla sa studijom 20th Century Fox! Televizijo, stižem :)” Veruje se da dogovor znači da će 20th Century Fox kreirati komediju u kojoj će Hilary imati glavnu ulogu. Ukoliko ne bude ništa od toga, onda će Hilary biti u nekom drugom šou, prenosi Deadline.

null

Osim toga, ona se priprema i za snimanje pesama, a za E! Online rekla je koliko je nervozna zbog toga: “Postajem nekako nervozna. Sledeće nedelje imam sve te sastanke sa različitim producentima i tekstopiscima. Tako sam uzbuđena zbog početka procesa ali i nervozna.”

9 KOMENTARA

    • E, ae uključi mozak pre nego što zucneš, molim te. Hillary je bila Disney zvezda i to njihova najpoznatija u novom dobu. Uz to, jedina koja je uspela na svetskom nivou i koju znaju svi, od 5-205 godina. Za razliku od ovih treševa i zombija iz Disneya koji danas lutaju, Hillary je pre svega jedna talentovana i fina devojka, kojačiji slavu i uspeh još dugo nijedna propala Disneyjeva zvezdica neće stići.

  1. Jedva cekam… :D Valjda ce se sada vecina uveriti da je odlicna glumica! Mnogo je napredovala od Lizi MekGvajer! :)

    A inace vec snima album, ove slike su kada je isla u studio ‘:D

  2. Pa bila je ona na TV-u, glumila je u filmovima skoro sam gledala njen noviji film odlican je i glumila je u nekoliko epizoda Tracare ♥

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.