405
Hilary Duff preti tužba zbog saobraćajne nesreće iz 2010. godine

Hilary Duff preti tužba zbog saobraćajne nesreće iz 2010. godine

405
SHARE

Navodni sudar desio se u Los Anđelesu 12. decembra 2010. godine, kad je Hilary svojim Range Roverom udarila u kola za čijim je upravljačem bila izvesna Rachel Owens.

null

Gospođica Owens sad tvrdi da je preživela veliki mentalni, fizički i nervni bol i patnju. U tužbi se navodi da joj je zbog sudara privremeno bio otežan život, a sad od Hilary u zamenu za sve traži novčanu sumu, čija visina nije objavljena.

14 KOMENTARA

  1. ”Navodni sudar” AHAHAHA viid se da hoce da izvuce korist iz toga -.- MRZIM TAKVE LJUDE…!!!!!!!!!!!!!!! Hilary je PRELEPAAA *-* <333

  2. Nisam ja to mislila u negativnom smislu, covece ovde niko ne moze da kaze ono sto misli. Nisam je vidla odavno zato sam to rekla nisam ocekivala da ce ovako da izgleda

  3. videcemo tb posle trudnoce xD -.- ..da joj vidis kako joj je bebac krupan i presladak..o boze… :D zbog takvih kao ti ovi poznati moraju da budu mrsavi,jel svakodnevni pritisak da si debeo,i da to svuda pisu,tb natera da ides na dijetu!!! posle se cudite kako su mrsavi..a ja sam sigurna da ce ona da povrati nekadasnju liniju,primecuje se da je smsala malo msm od kad se porodila…

  4. Izgleda ponestalo love, pa hop na Zvijezdu! Rachel, veoma si brza!Usain Bolt i Louis Hamilton bi ti pozavidjeli! Take Care Hillary!!!

  5. A,gde je bila predhodne 2 godine??!? ‘ajde,razumem mozda je imala probelm da je prijavi (msm strah i too…) ali STV

  6. Ae batalite pljuvanje po njoj, ako je iko normalan od showbiza to je ona, nije iskompleksirana i tako joj puca ona stvar dal je debela, mrsava, kriva, ravna,prava…jedna skroz fina cura.

  7. Ova glupača Rachel nije normalna!Prošlo dvije godine i ona se sada sjetila,kada joj je nestalo novca da izmišlja.Hilary je prediva kao i uvijek.Nadam se da će svi skontati kako Rachel želi novac i popularnost.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.