Start Stars Hot News! Hilary Duff: “Osećam se kao da me je preuzeo neki vanzemaljac”

Hilary Duff: “Osećam se kao da me je preuzeo neki vanzemaljac”

SHARE

Trudna Hilary Duff kaže da se odlično oseća, iako ponekad zapadne u neobično raspoloženje. Glumica očekuje svoje prvo dete sa suprugom Mikeom Comriejem pa se prinovi jako raduje.

“Osećam se stvarno dobro, nema mučnina niti žudim za ičim. Ali je jako neobično. S vremena na vreme se osećam kao da me je preuzeo vanzemaljac i on upravlja mojim telom. Jedan mi je dan dobar, drugi loš, i tako u krug”, kaže glumica.

Hilary još uvek ne zna hoće li roditi devojčicu ili dečaka. “Umirem od želje da saznam. Ali želim da u tom trenutku uz mene budu moja mama i sestra, a one su na putu. Tako da ću pričekati da se svi nađemo i onda otići na pregled”, kaže Hilary. Dodaje kako joj je trudnoća prilično dosadna pa još nije odlučila o bebinom imenu. “Ludim. Trudnoća je prilično dosadna. Ne postoji puno toga što možeš da radiš. Ali moram o puno toga da razmišljam. Ne znamo još kako će se dete zvati, hteli bi neko posebno ime, i normalno srednje. Ali kako da mu damo ime pre nego što ga vidimo?”, pita se Hilary.

OSTAVI KOMENTAR