165
Hilary Duff: Jedina beba na kojoj radim je moj novi album!

Hilary Duff: Jedina beba na kojoj radim je moj novi album!

165
SHARE

"Planes" Los Angeles Premiere

Sjajna Hilary Duff odlučna je da održi obećanje koje je odavno dala svojim fanovima – pevačica i glumica demantovala je kako želi još jedno dete, poručivši da jedino radi na “rađanju” svog novog albuma.

"Planes" Los Angeles Premiere

Hilary je povodom glasina koje se pojavljuju u tabloidima na svom tviteru napisala, “Volim to kako kad uradim intervju ljudi me pitaju želim li još dece… ja kažem da. Onda se odjednom pojavljuje naslov kako pokušavam da dobijem devojčicu. Šta? To je smešno… Jedina beba na kojoj radim jeste moj album.” Ovaj komentar odnosi se na njen intervju za časopis People, u kome je Hilary navodno izjavila, “Bila bih srećna sa još jednim dečakom, ali sad želim devojčicu a nisam sigurna da hoću troje dece.”

Autor: Life Content
FOTO: SIPA

6 KOMENTARA

  • Evo mi :)

   1. So Yesterday
   2. Come Clean
   3. With Love
   4. Gypsy Woman
   5. Playing With Fire
   6. Beat of My Heart
   7. Why Not
   8. Fly

 1. Super pesme ste predlozili, a od boljih su joj jos i Stranger, Holiday, Happy, Dignity, Someone’s watching over me… :)

  A Hilari trenutno radi sa producentom Billy Mann (radio je za Pink), Lindy Robbins (pisala je pesme za Selenu, Demi), Tearce Kizzo (Inna, Eva Simmons,Pitbull), a ima i traceva da radi sa Dr. Luke-om, Darkchild-om… Album izlazi sledece godine! :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.