126
Hilary Duff ipak glumi u rimejku “Bonnie i Clyde”

Hilary Duff ipak glumi u rimejku “Bonnie i Clyde”

126
SHARE

Mlada glumica kaže da je razgovarala s rediteljkom filma koja ju je uverila da glavna uloga i dalje pripada njoj.

Početkom maja pojavila se informacija da Hilary više neće biti deo glumačke postave ovog ostvarenja, ali ona sad tvrdi da to ne odgovara istini.

“Vozila sam svoja kola u trenutku kad mi se javila prijateljica i rekla mi kako se na internetu pojavila informacija da sam otpuštena. Ja sam bila potpuno iznenađena” rekla je Duff.

U razgovoru s rediteljkom Tonyom Holly ipak je saznala da se ništa nije promenilo: “Ona mi je poslala imejl i rekla da sam još uvek njena Bonnie i da ne znam odakle su došle te glasine. Znači, ako se taj film ikad bude pravio, ja ću biti Bonnie. Nikad se ne zna s ovom nezavisnim ostvarenjima, nekad od njih ne bude ništa, a nekad se snime nakon 10 godina”, zaključila je prelepa glumica.

5 KOMENTARA

  1. ne verujem da ce dobro odigrati ulogu…ona je sjajna glumica ali potreban je malo veci talenat da bi se odigrala uloga bonnie….disney zvezda to ne moze…

  2. @malla ♥ chrisa Ako tako pricas onda definitivno nisi videla njene nezavisne filmove, kao npr film Greta!

    Jedva cekam film! ^^

  3. @ malla ♥ chrisa , potpuno se slazem sa tobom.. Mogu se kladiti da ce napraviti pravo s*anje od ovog filma.. Previse izmodernizovano <.<

    Nece to biti ni priblicno dobro filmu Bonnie and Clyde iz 60-ih..

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.