Start Stars Hot News! Hilary Duff imala silne nevolje na svom venčanju

Hilary Duff imala silne nevolje na svom venčanju

SHARE

Pevačica i glumica Hilary Duff prisetila se svih problema na venčanju, od ispadanja zuba do sveštenika koji je improvizao scenu pokolja nad paparacima.

Gostujući u emisiji “Chelsea Lately”, trudna zvezda je rekla: “Katastrofa je blaga reč koliko je sve bilo ludo. Prvo, ostala sam bez zuba dok sam jela pecivo. Moja planerka venčanja je čudo. Najbolji prijatelj muža njene sestre je vrhunski zubar pa su me povezali s njim.”

“Ipak, to nije sve što je pošlo naopako tog dana. Trebalo je da se venčamo a bili smo s svih strana okruženi paparacima koji su došli i helikopterima stvarali neviđenu buku. Mi smo čekali da odu, ali se to nikako nije desilo. Onda je na scenu stupio sveštenik koji se pretvarao da ima vatreno oružje i da puca u paparace i to ispred svih gostiju. Moj muž mu je onda rekao ‘Ej čoveče, vrati se nazad, šta to radiš?’.

Na pitanju kako joj teče trudnoća, Hilary je rekla:”Sve je dobro. Stvarno je lako, nisam imala mučnine.” Pokazujući na svoje grudi rekla je: “One su sad nove i drugačije što može da bude dobra i loša stvar. Ali sem toga, zaista, sve ide lako”.

OSTAVI KOMENTAR