Start Stars Hot News! Hermiona ima novog dečka

Hermiona ima novog dečka

SHARE

Dosad smo mislili da se Emma Watson (20) pali na zločaste rokere. Ipak, čini se da Hermiona koristi magiju da privuče i druge muzičare. Prijateljica Harryja Pottera ima novog dečka, gitaristu Gergea Criaga. Pre nekoliko dana uživala je u društvu dugokosog tindejdžera u pozorištu.

Gledali su predstavu “War Horse u Covent Gardenu”. Ranije toga dana Criag (19) je s medijima podio svoje oduševljenje glumicom. Opisao ju je kao “predivnu” i naglasio kako se veseli večeri koju treba provesti s njom. Na svom Twitter profilu napisao je: “Popodne putujem za London, idem u pozorište s prekrasnom ženom”.

Čini se da Emma poslednjih godina nema odmora. Povezivali su je s hrpom mladih i uspešnih frajera: frontmenom Razorlighta Johnnyjem Borrellom, njegovim kolegom iz benda, bubnjarem Rafaelom Cebrianom, ragbistom Tomom Duckerom, ekonomistom Jayom Barrymoreom i mnogim drugima.

Mladog gitarista Criaga, Emma je srela za vreme dok je radila kampanju za modnu kuću Burberry. Upoznao ih je Emmin prijatelj Christopher Bailey koji je obožavatelj Criagove muzike. Od tada su nerazdvojni.

OSTAVI KOMENTAR