Start Stars Hot News! Heidi Montag planira napraviti još veće grudi?

Heidi Montag planira napraviti još veće grudi?

SHARE

Starleta koja je već uradila 10 plastičnih operacija na sebi, navodno planira još jednu jer smatra da su joj grudi i dalje premale. Zvezda reality TV-a još uvek nije zadovoljna svojim izgledom, pa ponovo planira pod nož uprkos tome što joj je lekar savetovao da ne ugrađuje više plastike u sebe.

“Želi to da uradi u sledeća dva meseca, a ceo postupak namerava i snimiti za novi reality show. Heidi oseća kako mora ići na još jednu operaciju, jer nije srećna s onime što su doktori do sada učinili. I neće biti zadovoljna sve dok joj grudi ne budu još veće”, otkrio je jedan izvor.

Heidi će obavljanje 11. plastičnog zahvata na sebi poveriti evropskim lekarima jer nije zadovoljna onime što su napravili Amerikanci. Da plavuša stvarno planira još jednom povećati grudi, potvrdio je i njen suprug Spencer Pratt: “Kada se nakon poslednje operacije probudila, bila je jako ljuta jer su joj grudi bile premale. Želela je doktora šakom odalamiti po licu. Ja je pokušavam zaustaviti, ali ona sa svojim telom čini ono što želi”.

OSTAVI KOMENTAR