117
Heidi Montag planira da usvoji dete?

Heidi Montag planira da usvoji dete?

117
SHARE

Nakon što je prekinula sa suprugom Spencerom Prattom, Heidi Montag želi da usvoji dete, tvrde britanski mediji. Starleta poznata po brojnim plastičnim operacijama postala je opsednuta idejom o usvajanju deteta jer se očajnički želi o nekome brinuti. Osim toga, tvrde njeni prijatelji, Heidi misli kako će joj uloga majke pomoći da ispuni višak slobodnog vremena te da privuče još više medijske pažnje.

“Heidi zna da će pomoću deteta uvek biti u centru pažnje. Ovisna je o pojavljivanju u medijima, a zna koliko se piše i govori o Angelini Jolie i njenoj deci pa bi sama želela nešto slično”, otkrio je izvor. Ako starletin plan o usvajanju uspe, Heidi se može samo nadati da će sa svojim potomkom imati bolji odnos nego što je imala sa svojom majkom, Darlene Egelhoff. Nju je ljuta Heidi oterala s kućnih vrata i pozvala policiju nakon što je nenajavljeno došla u posetu nakon čega se Darlene sve vreme jada medijima i plače zbog lošeg odnosa sa kćerkom.

5 KOMENTARA

  1. Ova zena je nacisto prsla…Spremna za ludnicu…Zeli dete da bi bila u centru paznje???? Izuzetno nestabilna,iskompleksirana osoba,bez svog JA..
    Zalim je,a jos vise dete koje bude usvojila (ako ga bude usvojila,a nadam se da nece)….

  2. nadam se da nece usvojiti dete…koji ludak bi NJOJ dozvolio da ima dete??!!!! omg…luda zena skroz c,c,c

  3. “Heidi zna da će pomoću deteta uvek biti u centru pažnje. Ovisna je o pojavljivanju u medijima, a zna koliko se piše i govori o Angelini Jolie i njenoj deci pa bi sama želela nešto slično.” No comment…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.