Start Stars Hot News! Heidi Montag nakon deset operacija savetuje ljudima da ne idu “pod nož”

Heidi Montag nakon deset operacija savetuje ljudima da ne idu “pod nož”

SHARE

Američka starleta, koja se proslavila u realityju “I’m Celebrity… Get me out of here”, pre nekoliko nedelja napravila je deset estetskih operacija i to sve u jednom danu. Razlog zbog kojeg je otišla pod nož još uvek nije jasan svima, ali kako tvrdi Heidi – htela je da postane savršena pa je na sebi promenila sve što je u tome sprečava. Plastična starleta ovih se dana zbog tih zahvata našla u gotovo svim tabloidima te je prozvana licemernom.

Naime, u novoj reklami koju je snimila, Heidi savetuje Amerikancima da ne odlaze “pod nož”, posebno ako te zahvate planiraju platiti kreditnom karticom. “Amerika tone u dugovima zbog toga”, izjavila je plavuša koja nije nimalo kompetentna da deli savete kada su u pitanju estetski zahvati.

Podsetimo, osim grudi, koje je povećala za tri broja, starleta je u istom danu napravila još devet operacija: podignula je obrve, zategnula kožu čela, popravila nos, ubrizgala masno tkivo u obraze i usne, rekonstruisala bradu, napravila liposukciju vrata i struka, bedara i bokova, operaciju ušiju te podignula guzu.

OSTAVI KOMENTAR