Start Stars Hot News! Heidi Montag mrzi samu sebe?

Heidi Montag mrzi samu sebe?

SHARE

Heidi Montag zabrinula je svojim ponašanjem osobe koje su joj bliske te se njeni prijatelji brinu kako bi sebi mogla oduzeti život. Zato su je najbliži nagovorili da se prijavi u kliniku gde bi pokušala rešiti svoje probleme i vratiti život ponovo u normalu. Nedavno je starleta poznata po tome što je u jednom danu napravila čak deset plastičnih operacija na sebi, izjavila: “Prema načinu na koji me ljudi tretiraju, mogla bi isto tako biti mrtva”, što je zabrinulo njene prijatelje, tvrdi izvor.

“Heidi mrzi samu sebe, zato je zapala u velike probleme. Koliko god operacija napravila, to ne menja način na koji ona razmišlja sama o sebi, a ustvari je jako nesigurna. Do grla je u tabletama protiv bolova i prolazi kroz grozne promene raspoloženja”, dodaje izvor.

Za starletinu dobrobit zabrinut je i njen otac Bill Montag, naročito od kada su se pojavile glasine o groznom životu koji vodi sa suprugom Spencerom Prattom. “Zabrinut sam za nju. Bojim se za njen život. Ako uskoro ne čujem nešto o njoj, ili dobro ili loše, skupiću Spencerovu porodicu i našu i otići ćemo tamo da se uverim da su oboje u redu”, rekao je Bill.

OSTAVI KOMENTAR