Start Stars Hot News! Heidi Montag: izgledam gore nego pre hirurških zahvata

Heidi Montag: izgledam gore nego pre hirurških zahvata

SHARE

Heidi Montag ponovo je pronašla način kako da osvane na naslovnoj strani i i to zahvaljujući ožiljcima od plastičnih operacija.

Starleta koja se proslavila rialiti šouom, bez ustručavanja je progovorila o traumama koje ima od plastičnih operacija, o bolu koji oseća i dan danas i brojnim ožiljcima na telu koji se ne mogu prikriti. U prethodnim intervjuima za svojih je desetak operacija okrivila svog nekadašnjeg hirurga koji je kasnije poginuo u saobraćajnoj nesreći. Govorila je da ima noćne more zbog izgleda svog lica i da ju je suprug gotovo napustio zbog svega. Sada je u časopisu “Life & Style” izjavila da duboko žali zbog brojnih estetskih zahvata koje je napravila. “Neki delovi mog tela definitivno izgledaju gore nego pre operacija. To nije ono što sam želela”, izjavila je u intervjuu.

[youtube 5j6twkNeX84]

Fotografu je otkrila niz ožiljaka, upala i nejednakih delova tela, uključujući i izraslinu na bradi nastalu nakon smanjivanja podbratka i dva ćelava mesta na glavi koji su posledica podizanja obrva. Nije se ustručavala pokazati niti da su joj grudi nejednake i reći da ima duboke ožiljke oko bradavica zbog druge operacije grudi. “Velika izraslina od operacije podbratka verojatno je najvidljivija. Ali najgore su moje grudi i najstrašniji ožiljak je ispod mojih guzova. Ljudi imaju manje ožiljaka od automobilskih nesreća, nego što ih ja imam na telu”, rekla je Heidi dodajući da joj je plastična hirurgija uništila život i da godinu dana nakon operacija još uvek oseća bolove.

OSTAVI KOMENTAR